Korta militära mohawk frisyrer

Korta militära mohawk frisyrer


Även en militär frisyr har historiskt ansetts mer av en fråga om anständighet eller skyldighet än ett mode eller stil, har på senare tid vissa typer av militära hårklippning blir chic. En sådan stil är militären Mohawk. Massor av professionella idrottsmän, filmstjärnor och andra tecken i populärkulturen har godkänt denna frisyr full kraft och under de senaste åren, har det utvecklats till en mängd olika stilar och former.

Kan en Mohawk vara militär Styled?

Enligt armén klädsel, "Extreme, excentriska eller trendiga frisyrer eller frisyrer är inte tillåtna." Passagen vidare utveckla hur döende hår onaturliga färger är förbjuden. Naturligtvis är detta bara för den amerikanska armén, inte Försvarsmakten i allmänhet. Men som armén, flygvapnet, marinen och marinkåren förbjuda extrema, flamboyant stilar. Även vad som är extrem eller excentrisk är, i slutet av dagen, kommer att bedömas subjektivt och individuellt. Följaktligen finns det utrymme för en militär sanktione Mohawk; dock måste det vara helt annorlunda från en punk-rock stil.

Caesar-Type Mohawk

Caesar cut är en av de mest kända militära frisyrer i historien. Nyligen har det skett en Mohawk version av den. Det är i princip klassiskt stil Caesar, men kammade i en sliten ned faux-hök stil, ett slags Mohawk där sidorna inte rakas, bara trimmas ner. Göra detta genom att helt enkelt kamning och / eller gelning av håret för att stiga upp i centrum. Längden på en Caesar snitt, naturligtvis, är helt acceptabelt enligt militära standarder.

Militär Frohawk

Den "frohawk" är en frisyr som har vuxit i popularitet nyligen - sångaren Kanye West hade en. Det är i grund och botten en Mohawk klippt från en afro, en populär African American frisyr, med sidorna och klippt ner kort eller bleka.

Platt-Top Style Mohawk

Den platta-top är en gammal beprövad militär frisyr, och det har nyligen ändrats för att vara mer Mohawk-liknande. För den här stilen, helt enkelt raka eller surra ner sidorna, vilket innebär att ungefär 80 procent av hårbotten längre och i ett vidgat Mohawk form. Brottaren John Cena bär sitt hår i den här stilen.

Basic Mohawk

Den grundläggande Mohawk, populariserades av punkare på 1970-talet och 1980-talet, kan tweaked att en mer militär-vänlig stil. För att göra detta, helt enkelt skära ner Mohawk del så det är en acceptabel längd - inte mer än 1,5 inches från hårbotten. Inte färga håret någon flamboyant färg eller nyans. Håll det naturligt, och det kommer att vara tillräckligt.