Hur att passera din hand genom glaset som ett magiskt trick

Hur att passera din hand genom glaset som ett magiskt trick


Magi har utförts av illusionister nästan lika länge som historien har registrerats. Register dating mer än 4000 år tillbaka till forntida Egypten visar illusioner utfördes för gamla faraonerna. Många av grunderna i magi uppnåddes i Europa under medeltiden. Men var medeltida magiker ofta anklagas för häxeri. Magiker arbetar ofta med ett team av assistenter som hjälper dem att slutföra komplicerade trick, såsom handen genom glaskorttrick.

Magi

Magi som utförs i den moderna världen är färdigställandet av en serie av illusioner utförda av felbedömt de människor som tittar tricket. Magiker inte utövar verklig magi och i stället helt enkelt lura person som deltar i trick. Det är viktigt att komma ihåg när du tittar på en artist som de har några särskilda magiska förmågor och hemligheterna till att fylla de flesta trick kan hittas med en snabb sökning på Internet.

falska glas

Det finns tre huvudsakliga hemligheter att slutföra handen genom glas trick, som är en falsk glasbit, en villig medbrottsling och förmågan att rikta uppmärksamheten på eventuella tittare bort från glaset. En glasbit som matchar fönster eller akvarium som ska användas för tricket har ett litet hål snitt i det som magikern kan placera handen igenom. Den glasbit bör sitover en befintlig Glasrutan som lura betraktaren.

kort

Magikern frågar en person som de har uppenbarligen aldrig träffat att välja ett kort från en kortlek och underteckna framsidan av det. Kortet är sedan returneras till däck av trollkarl, men som magikern gör samtal med volontären, är det signerade kortet diskret skickas till sin assistent. Denna assistent placerar det signerade kortet bakom glasrutan med hålet, som sedan lyfts på plats framför en befintlig glasruta.

showmanship

Som trollkarl assistent är att placera den falska glasrutan på plats magikern samtalar med några tittare och använder showmanship att avleda uppmärksamheten från glaset. När den falska glaset är på plats, magikern, som visar stor kraft, skjuter en hand genom hålet. Ta bort handen med kortet, magikern går igen med stor överdrift att distrahera tittarna som falska glasrutan är diskret bort.