Hur man väljer en bra Roofer

Hur man väljer en bra Roofer


Murphys lag garanterar att ditt tak inte kommer att våren en läcka när det är bekvämt för dig. Mer sannolikt är en stadig ström av vatten kommer att börja droppa in i sovrummet under en midnatt regnstorm. Men även om din situation är desperat, inte lösa när det gäller att anställa en takläggare. Du kan fastna med en oerfaren takläggare, eller någon som kommer att överladda dig för att du är desperat. Att ta sig tid att hitta en erfaren och pålitlig takläggare innan det finns ett problem kan spara pengar och huvudvärk.

Instruktioner

1 diagnostisera problemet med ditt tak till bäst av dina förmågor så att du kan diskutera problemet med potentiella takläggare. Om taket läcker i ett litet område, kan du bara behöver en del lagas. Men om taket är gamla och läckande på flera ställen, kan det behöva bytas ut. Få råd av en vän som har erfarenhet med reparationer i hemmet eller klättra på en stege för att ta en titt på taket själv om du kan göra det på ett säkert sätt.

2 Fråga vänner eller grannar för rekommendationer av takläggare som de har använt och som har gjort ett bra jobb. Fråga om takläggare var i tid varje dag och om han avslutade jobbet inom den tidsram som han citerade innan jobbet. Du kan också be om sina priser om din vän är bekväma att diskutera pengar, eller så kan du bara fråga hur den slutliga kostnaden jämfört med takläggare citat. Om hans kostnaden var högre än hans citat, ta reda på varför. Om jobbet visade sig ha oförutsedda komplikationer som gjorde det dyrare, är det inte nödvändigtvis en strejk mot takläggare.

3 Läs online recensioner av takläggare som har rekommenderats till dig. Du kan också göra en allmän sökning efter takläggare i ditt område om du inte kunde få några rekommendationer. Webbplatser som Servicemagic.com, Angieslist.com eller Yelp.com kan du läsa recensioner av lokala tjänster som är skrivna av tidigare kunder. Några av dessa platser kan också hjälpa matcha dig med en lokal takläggare som specialiserat sig på de reparationer som du behöver göra.

4 Samtalsåtminstone tre takläggare när du har hittat några som har goda rekommendationer. Be var och en för att ge dig en offert baserad på det jobb du behöver göra, inklusive hur mycket han tror att jobbet kommer att kosta, hur lång tid det tar och när han kan börja arbeta. Om det är möjligt, få var och en att komma till ditt hem för att se taket så att du kan få hans mest korrekt uppskattning. Du bör också fråga om sin garantipolicy. Till exempel, om taket börjar läcka igen efter att han har fast det, fråga om han kommer att fixa det igen gratis. Be att få se bilder från tidigare arbete och referenser så att du kan kontakta andra kunder om deras erfarenheter.

5 Jämför alla citat mot rekommendationer du fått. Inte automatiskt välja takläggare med den lägsta uppskattningen. Tjänsten Magi föreslår att placera mer vikt på en takläggare skicklighet och erfarenhet snarare än på sin kostnad. Takläggare med de lägsta priserna kan vara just har börjat och inte har mycket erfarenhet eller sina priser kan vara låg eftersom han skär hörn. Ta all information du har samlat i beaktande innan man väljer vilken takläggare att använda.