Felsökning en EZ Go Golf Cart Rear End

Felsökning en EZ Go Golf Cart Rear End


EZ Go golfbil tillåter spelare att ta sig runt banan med minsta möjliga krångel på snabbast möjliga tid - förutsatt, naturligtvis, är maskinen i gott skick. Förträngning ner problem du har med den bakre änden gör, åtminstone begränsa de områden som du behöver för att felsöka. Om du har rätt know-how, kan du fokusera på den exakta orsaken till problemet.

Instruktioner

1 Inspektera bakljus för din EZ Go golfbil. En felaktig eller trasig baklykta kan orsakas av själva ljuset eller säkringen; avlägsna ljus locket och sätta i en ny Om det inte fungerar, kontrollera säkringarna som finns under förarsätet.

2 Se till bakaxeln är tillräckligt smorda för att undvika friktionsskador. Du bör smörja bakaxeln var 12 månader och ersätta den efter fem år.

3 Kontrollera bakdäcken för inflation eller några tecken på skador. Golfbil däck måste hållas på rätt inflation och alla fyra däcken ska ha samma nivå av inflation, så jämför de bakre däck framdäcken.

4 Ladda batteriet. belägen mot den bakre änden av vagnen. Minskad makt kan leda till ett antal andra problem och enheten inte fungerar ordentligt.