DIY Hydrangea pion Buketter

DIY Hydrangea pion Buketter


De mjuka nyanser av hortensior och pioner kompletterar varandra för att göra fantastiska brud och brudtärna buketter för ett bröllop. Moms kommer också njuta av mjukhet hortensior och pioner som en gåva på mors dag. Hortensior finns i en mängd olika mjuka färger inklusive vitt, krämer, rosa, blues, lila och grönt. Färg val för pioner är mindre varierad och innehåller vita, krämer och rosa. Hortensia och pioner blommar i slutet av våren genom sommaren, så att de kan vara högst fina blommor butiker för sommararrangemang. Du kan göra dessa buketter med färska eller konstgjorda blommor inom en timme.

Instruktioner

Hand-bundna Bouquet

1 Ta bort bladen från stjälkarna. Skurna blad av färska blommor med vass sax. Skurna blad av konstgjorda blommor med avbitare.

2 Bundle fyra pioner tillsammans. Wrap stammarna tillsammans med blommor band strax under blomhuvuden.

3 Placera fyra hortensior runt pioner för att skapa en krage. Håll stjälkarna hårt i handen när du arrangera dem.

4 Fäst blommorna samman genom att linda stjälkarna tillsammans med ett gummiband.

5 Hand knyta stjälkarna tillsammans med dekorband. Linda bandet runt stjälkarna precis under blomhuvuden för att täcka gummibandet. Knyt en knut i bandet genom att dra bandet tätt mot stjälkarna. Knyt band i en båge. Fäst bandet till stjälkarna med pärla huvudet stift för färska blommor eller varmt lim för konstgjorda blommor.

Skum Hållare Bouquet

1 Välj en stor bukett hållare för bruden bukett och en liten bukett hållare för skötare om buketten kommer att användas under ett bröllop. Använd bukett hållare med oasis för färska arrangemang och hållare med skumplast för konstlade upplägg.

2 Skär färsk blomstjälkar med vass sax och konstgjord blomma stjälkar med avbitare till fyra till sex inches lång.

3 Fukta oasis med vatten för färska arrangemang. Ordna största hortensia och pion blommar runt hållaren först genom att sticka stjälkarna av blommorna i skummet. Fyll utrymmet runt de stora blommar med mindre blommar tills innehavaren inte syns.

4 Linda innehavaren handtag med dekorband. Limma starten av bandet vid botten på hållaren med varmt lim. Linda bandet uppåt runt handtaget tills hela handtaget är täckt. Vik änden av bandet till en triangel. Säkra bandet genom att placera en klick varmt lim på handtaget och den sätter den vikta änden av bandet in i den. Låt limmet torka innan den används.