Krav på Gold Plating

Krav på Gold Plating


Guldplätering är processen för att distribuera ett tunt skikt av guld på ytan av ett föremål. Denna process kräver förgyllning och utrustning som kan köpas i hantverk butiker eller på nätet. Objekt som är typiskt guldpläterad inkludera smycken och elektronik. Även om det finns företag som kan göra guldplätering processen mot en avgift, en del människor föredrar att göra arbetet själva. Andra har vänt sin förgyllning hobby till en heltid verksamhet.

Gold Plating Kits

För att börja guldplätering objekt, måste du köpa en guldplätering kit eller en penna. Guldpläteringen kit innehåller vanligen en galvanisering maskin med ampere som sträcker sig från 25 till 35 och levereras som standard med en mängd olika tillbehör för plätering pennan. Guldplätering kit är dyra och används av dem som vill utföra förgyllning på en regelbunden basis, såsom ett företag eller veckovis tillverka.

Gold Plating pennor

Guldplätering pennor är ett billigt alternativ för casual crafter, som sträcker sig från £ 35 till £ 130 i slutet av 2010, beroende på mängden av pennor och uns guld som behövs. Pennor är batteridriven och lätt att använda jämfört med förgyllning kit.

Smycke

Ett tunt skikt av guld sattes till en silver eller koppar halsband eller armband kommer att förvandla objektet, vilket skapar guldpläterade smycken. Före början av processen måste smycken rengöras grundligt genom att koka den i en blandning av vatten, ammoniak och flytande tvål. Efter rengöring posten bör avsättas för att torka helt. Förgyllning av smycken är ofta uppnås genom galvanisering.

Elektronik

Guldplätering användes på tryckta kretskort och kontakter i en variation av elektronik. Guldet används typiskt via koppar för att göra en komponent ledande och beständig mot korrosion. Före guldplätering, är ett skikt av nickel avsatt på kopparkomponent för att förbättra nötningsbeständigheten.

Andra saker

Guldplätering kan utföras på en mängd olika artiklar för prydnadsändamål, inklusive metall skulpturer, bil kylarprydnad, tavelramar och vaser.