Hur man kan stoppa Rain Spotting på Windows

Hur man kan stoppa Rain Spotting på Windows


Regn spotting på fönster förringar vyn och även ger hemmets inredning en talande utseende. Att hålla fönstren rena är en stor uppgift, och regn spotting lägger till en utmaning. I områden med hög mineralhalt i vattnet kan vattenfläckar vara så svårt att ta bort så hårt vatten fläckar på armatur. Professionella fönsterputsare kan erbjuda lösningar. Om du föredrar gör-det-själv-strategi, arbete med en assistent och använda en stadig stege för säkerheten. Prova några grundläggande korrigeringar för att minska regnet spotting på fönstren.

Instruktioner

En högtryckstvätt husets ytterväggar. Ju renare i huset är, desto mindre smuts att komma på fönstren.

2 Håll fönstren rena. Tvätta dem med en lösning av en C. vit vinäger till en liter varmt vatten. Använd en långskaftad gummiskrapa och tvätta fönstren uppifrån och ner. Applicera outspädd ättika till envisa fläckar. Regn tenderar att ark av en ren fönster och kommer att lämna fläckar på en smutsig eller dammig fönster.

3 Prova en produkt för att göra regn avrinning av fönster. Auto butiker säljer dessa produkter. Prova på ett fönster för att se om det löser problemet. Rengöra fönstret och sedan använda ett tunt lager av produkten i jämna, nedåtgående rörelser.

4 Ha fönsterglaset förseglades med ett tätningsmedel, om det behövs. Byggvaruhus bära dessa produkter.