Hemlagad Organic Insekts

Hemlagad Organic Insekts


Du kan göra din egen organiska insekticider om du vill undvika kemikalier och kostnader för köpta produkter. En naturlig insekts skapas hemma använder färre ingredienser och är billigt jämfört med kommersiella alternativ. Om du använder ekologiska produkter, kan du se till att det inte finns några bekämpningsmedel i blandningen. Sprayer är lätta att göra och kan innehålla en kombination av effektiva ingredienser. Naturliga torra insekticider förhindra buggar från sluka växter och även fungerar som fungicider. Organiska insekticider kan också ge ett humant avskräckande för större trädgårds skadegörare såsom ekorrar, kaniner och murmeldjur.

sprayer

Du kan göra vattenbaserade bugg sprayer använder objekt hittades i snabbköpet. Varje ingrediens avskräcker en mängd olika skadedjur i en naturlig och ofarlig sätt. Du kan köpa en plast sprayflaska för cirka 60p. Om du föredrar att återvinna en sprayflaska, vara noga med att tvätta den ordentligt så det är fritt från potentiellt skadliga ämnen. Vitlök och lök både kontroll sniglar och liknande skadedjur när de blandas med vätska. Om sniglar redan finns i trädgården, kommer spraya dem med vitlök eller lök blandning döda dem vid kontakt. För att göra en gallon insektsmedel, skala och hacka tre till fem vitlöksklyftor eller en liten lök och blanda det med vatten, alkohol eller olja som beskrivs i nästa stycke. Urlakning av vitlök eller lök så mycket som möjligt säkerställer de aktiva ingredienserna kommer att läcka in i vätskan. För bästa resultat använd en mixer. Alkohol och olja kommer att lägga styrka till den organiska spray. Använd livsmedelskvalitet material såsom vodka och matolja, eftersom de är gjorda av naturliga källor och är säkra för konsumtion. Alkohol är skadligt för många skadedjur och även hjälper till att lösa de fasta beståndsdelarna, vilket gör insekts effektivare. Använd inte alkohol rakt; istället, blanda flera matskedar i en liter vatten. Oljor kommer kväva insekter, men att använda för mycket kan döda växter också. Blanda en kopp olja med vatten och vitlök blandningen för att göra en liter insekticid. Varm paprika kommer att hålla bort små djur som ekorrar, kaniner och murmeldjur utöver stöta bort insekter. Crush chili som jalapeños och lägga dem till vätska genom att använda samma teknik som med vitlök. En liten spansk peppar kan vara ganska stark och kommer att ge tillräckligt skydd för en gallon vätska. Pulveriserade kryddor ekvivalenta till ett enda peppar kan också tillsättas till spray men produkten kommer inte att vara lika kraftfullt. En matsked brukar räcka för en gallon. Du kan göra en organisk insekticid kombinera alla ovanstående ingredienser. En liter vatten blandat med några vitlöksklyftor, en liten lök, en ny spansk peppar, några matskedar av vodka och en kopp matolja kommer att skydda din trädgård från många typer av skadedjur. Sila blandningen innan du häller den i en sprayflaska för att undvika igensättning av munstycket.

pulver

Torra insekticider hjälper också till att skydda växter mot svampangrepp. Pulver ämnen behöver läggas på igen oftare om de störs av regn eller vind. Liknar de våta blandningarna, kan torra spread vara blandas för att innehålla mer än en aktiv ingrediens. Malda kryddor och örter avvärja ett brett spektrum av insekter. Kryddnejlika dödar irriterande flygande insekter. Markmyntablad avvärja bladlöss och kål maskar och avskräcka ekorrar. Torkade och krossade lavendel stöter bort möss och mal samtidigt attrahera insektsätande fjärilar. Kål maskar ogillar sådana gemensamma kryddor som timjan och oregano. Oregano avskräcker också gurka skalbaggar. Blandning av de torkade örter med ett fyllmedel skapar ett enklare sätt att dispergera insekticid. Som regel kommer en del aktiv ingrediens till tre delar fyllmedel göra en effektiv torr bekämpningsmedel. Majsmjöl är ett bra val eftersom det är billigt och kommer att förhindra mögel från att växa på bladen det berör. Teblad kan också användas för att sprida de kryddor. Förutom att förhindra svamptillväxt te kan inhibera bakterier. När blanda flera örter, undvika att blanda två lika starkt doftande ingredienser tillsammans, till exempel kryddnejlika och lavendel, eller effektiviteten i sina dofter kommer att annulleras ut. Istället blanda ingredienser som tar itu med samma problem. Till exempel, tillsätt några matskedar av både timjan och oregano till tre koppar majsmjöl för en kraftfull kål mask avvisande. En matsked malda kryddnejlikor blandas med tre koppar torkade tebladen kommer att hålla bort bladlöss och flugor och även skydda trädgården från svamp och bakterier. Lägga rosenolja till en lavendel och majsmjöl blandning kommer att öka sina fjärils locka egenskaper. Grind en kopp lavendel knoppar, blanda med tre koppar majsmjöl och tillsätt några droppar eterisk rosenolja.