Fjäder Window app

Fjäder Window app


Våren är tiden för förnyelse, förändring och uppdatera inredningen i ditt hem. Ta bort mörka och hoppa in i fjädrar med luftiga möbler och textilier. Det är ganska lätt att uppdatera utseendet på ditt hem för att återspegla den säsongen genom att bara ändra utseendet på dina fönster. Tyger och färger ska vara lätt och låta solljus för att lysa igenom dem.

Förkläde

Lägg färgstarka och oväntade fönster behandlingar till ett köksfönster med förkläden. Använd flera förkläden för varje fönster, samma mönster och färg. Det nummer som du behöver för varje fönster beror på storleken på fönstret. String förklä över fönstret och slips till mugghållare. För att fira våren, bör förkläden vara vit eller en mycket ljusgul, med blommor och ränder på dem.

Ren

Rena gardiner fattar känslan av våren. Färger som fungerar bra för våren är ljusgrön och gul. Om du är färg blyg, vita rena gardiner fungerar bra i nästan alla typer av inredning. Häng dem i rummet och sovrum ditt vardagsrum. Se till att de är tillräckligt långa och hänga bara några inches från golvet. För privatlivet, anser säkerhetskopiera sheers med persienner.

Spets

Ersätt tunga gardiner med mjuk, luftiga spetsgardiner. Inte nog med att dessa släppa in ljus i rummet, men de kommer att göra ditt hem ser mer romantisk. Som spetsgardinerna tillåter inte heller för privatlivet, kan du lager spets över fasta färgade gardiner, som rosa, eller över vinyl eller trä persienner. Ett annat skiktning alternativet är att placera spetsgardinerna under de fasta färgade gardiner. Se till att spetsgardinerna är tre till fyra inches längre än de enfärgade gardiner. Spets kommer topp ut under dem.