Hur man reparerar en Grus uppfart med Kross Run

Hur man reparerar en Grus uppfart med Kross Run


På grund av deras relativt låga kostnad och hur lätt det är att installera och reparera utan professionell hjälp, grus uppfarter är vanliga. Till skillnad från betong, asfalt och tjära-and-chip alternativ kan grus uppfarter hållas helt av husägare. Men också till skillnad från fasta material, såsom betong eller asfalt, behöver grus uppfarter kräver frekvent underhåll. Vid påfyllning låga fläckar och gropar, är kross kör ett bra alternativ till vanliga grus eftersom den innehåller filmvisningar och rock. De visningar - en biprodukt av stenkross process - hjälpa kompakt och stelna ytan.

Instruktioner

1 Markera alla låga punkter och gropar med små pinnar eller bitar av flaggning band. Det är lättast att se dessa områden efter ett regn, när vatten samlas i några låga punkter. Detta gör det möjligt att hitta även de minsta depressioner, som kan vara svåra att se när den uppfart är torr.

2 Använd en spade och skottkärra att dumpa kross körning i alla de låga områdena i uppfart. Använd mer sten än du tror att du kommer att behöva. Kross kör packar ner en hel del både när du komprimera det och som det kvittar.

3 Sprid krossen slut, kratta det jämnt med spadblad. Krossen omgång bör vara lite högre än höjden av uppfart; annars, när det komprimerar du fortfarande en depression.

4 Kompakt krossen drivs med en komprimator, som du kan hyra på de flesta hyres leverans butiker. Ett billigt alternativ är att köra din bil fram och tillbaka över den reparerade området. Oavsett om du använder en hyrd komprimator eller ett fordon, är detta den mest tidskrävande delen av reparationsarbete. Fortsätt komprimering stenen tills den inte flyttas eller flytta, och är samma höjd som resten av uppfart.

5 Gå längden på uppfarten, efter återstående låga punkter. Du kan hitta andra låga punkter när större, mer uppenbara fläckar lappat. Du kan också hända att du vill lägga till några kross springa till områden som du redan lappade och kompakt dem igen för att höja höjden.