Hur man gör tyg Emblem

Hur man gör tyg Emblem


Gör en tygpatch som du kan stryka på dina jeans eller en arbetsväst, utan att behöva lära sig att sy eller brodera. Tyg färg kan du designa din patch hur du vill, bara vara säker på att köpa den typ som du kan använda med en pensel, och även sätter med en kläd järn. Efter inställning av textilfärg, kommer du att kunna tvätta det och färgen kommer inte att bryta upp eller tvätta bort. Stryka på lim tar bort steget för att behöva sy plåstret på plats.

Instruktioner

1 Rita en grov skiss av märket design på ett papper för att hjälpa dig att planera hur det kommer att se ut.

2 Jämna en skrot bit denim eller annan typ av tjockt tyg på arbetsbordet och placera öppnandet av ett dricksglas på tyget. Trace runt kanten på glaset med en bit av sömnad krita för att få en jämn, rund form för basen av din bricka. Klipp ut cirkeln av tyg.

3 Doppa en storlek 00 pensel i flytande textilfärg, samma konsistens som akrylfärg. Titta på din skiss planen och måla bakgrunden av din bricka i rätt färg. Använd en storlek 000 pensel för att måla de mindre detaljerna i din design, eller att dra ut breven. Vänta 24 timmar för färgen att torka helt.

4 Placera tyget cirkel framsidan nedåt på en plåt på en strykbräda. Sätta ett blad av järn-on lim ovanpå cirkeln med klistersidan nedåt. Ställ en kläd järn på inställningen silke och göra det möjligt att värma upp. Tryck på strykjärnet på järn-på papper och cirkeln i åtta sekunder i en mjuk cirkelrörelse. Vänta fem minuter för limmet att svalna.

5 Klipp papperet runt kanterna av tyget cirkeln. Böja kanten på tyget cirkeln att dyka upp skyddspapperet på järn på lim och dra bort det. Du har nu ett fast skikt av lim på baksidan av tyget märke som du kan använda för att koppla den till en väst eller annat klädesplagg. Värmen från järnvilja också ställa in textilfärg. När du stryka plåstret på ett klädesplagg, placera tyget cirkel framsidan nedåt med klädesplagg på toppen och järn för åtta sekunder.