Hur man drar en Nightingale

Hur man drar en Nightingale


Ritning väl är något som kommer med praxis. Det finns inga fasta regler du måste hålla sig till när det gäller att dra som ritning är konsten inte en exakt vetenskap. När du ritar en näktergal, gärna dra den på vilket sätt du vill. Du kan dra det som en tecknad eller exakt representation. Vilket sätt du väljer att rita det, finns det några tips som kan hjälpa dig att uppnå en autentisk look.

Instruktioner

1 Disposition formen på näktergalen. dra bara två ovala former, en som konturerna för huvudet och en för kroppen. Förvärva en bild av en näktergal och rita formerna hos konturen till den storlek och proportioner av fågeln.

2 Tillsätt näbb och ögon till ritningen. Se till att du drar näbben till rätt proportioner annars kommer det inte att se ut som en näktergal. Skugga näbben, vilket gör den nedre delen av näbben något mörkare än den övre delen eftersom detta tenderar att ta emot mindre ljus. Ögonen på en näktergal är nästan helt cirkulär. Rita dessa cirklar och färglägg dem i tätt med din penna. Lämna en liten cirkel ofärgad eftersom det kommer att se ut som om ljuset reflekteras i ögat av fågeln.

3 Outline vingarna och svansen av näktergalen på kroppen. Näktergalar har små vingar och svansar jämfört med många andra fåglar och är mycket känsliga i utseende.

4 Rita enskilda fjädrar eller, om du föredrar, kan du helt enkelt rita linjer som representerar fjädern. Detta kommer att ge ett liknande utseende.

5 Lägg skuggning till näktergalen. Med hjälp av en mjuk penna, skugga fågelkroppen. De underbellies av näktergalar är lättare än vingarna och tillbaka. Lätt skugga denna del medan skuggning övriga delar något mörkare. Spetsarna på en näktergal vinge tenderar att vara mycket mörk i färgen så skuggan denna del av deras organ mörkaste.