Hantverk projekt med glödlampor

Hantverk projekt med glödlampor


Formen på standardglödlampan lämpar sig för en mängd hantverk. Stället för att slänga dem när de bränner ut, göra smycken att hänga på ditt träd, fåglar att flyga i din trädgård eller skrämmande häxor för Halloween. Var försiktig när du hanterar glaset och övervaka barn om de är inblandade i hantverk.

juldekoration

För att skapa en snögubbe, måla glas delen av glödlampan vit. Använda cut-off ribbad toppen av ett barns socka att göra en hatt. Vik botten av ribbstickning upp för att göra en manschett och limma fast den på botten av metall basen av glödlampan. Knyt ett tunt band runt garnet en tum från toppen och sedan skär toppen i frans. Drapera en bit tyg runt snögubben s "hals" för en halsduk och limma två knapparna under halsduken. Måla ett ansikte på under hatten och limma en slinga av garn på baksidan av hatten för upphängning. För att göra en Santa, linda en bit rött band runt metallbasen och lim på plats. Lägga till en längd på band för att vara hängaren. Måla glasdelen av lampa vit. Måla ett runt ansikte i mitten och lägga ansiktsdrag och en mustasch.

Halloween Decor

Skapa en Halloween häxa genom att måla glödlampan grönt. Limma svarta fjädrar kring toppen av glaset och på metallbasen. Detta är häxans hår. Hitta en liten häxa hatt på ett hantverk butik och lim över metallbasen av glödlampan så fjädrarna sticka ut på varje sida. Måla en skrämmande ansikte på framsidan av lampan. Måla glasdelen orange göra en Halloween jack-o'-lantern. Måla metallbasen grönt och lägga till en båge gjord av bast eller svart band. Slutföra jack-o'-lantern genom att måla en skrämmande eller rolig ansikte på den orange området.

Lampor med näbbar

För att göra en älskling pingvin, måla glasdelen svart med en cirkel av vit i mitten för pingvinen mage. Limma googly ögon direkt under metallbasen. Vik ett diamantformat bit orange filt i hälften och limma på en näbb. Klipp pingvin fötter av orange filt och limma dem till botten. Klipp ut en triangel form av filt och limma en kant runt metallbasen. Limma de två andra kanterna på filten tillsammans och vika över för en disketthatt. Skapa en anka genom att måla en glödlampa gul. Klipp orange filt för näbb och fötter, som i pingvin exempel. Limma gula fjädrar på varje sida för vingar. Limma en liten halmhatt på metallbasen och två googly ögon under hatten. Knyt en bit gingham tyg runt halsen för pricken.

flygande Lampor

Skapa en ljus humla genom att måla glaset del av glödlampan gul. När det är torrt, tillsätt tre svarta ränder runt den gula delen. Måla metallbasen svart. Lägg till två googly ögon bredvid varandra på svart botten. Form vingar från slingor av silver chenille stjälkar och limma dem till baksidan av biet. Skapa en vacker fågel av decoupaging en hel glödlampa, inklusive basen, med tidningen. Måla i en pastellfärg. Lägg till fjädrar på baksidan för vingar. Limma en liten näbb gjord av apelsin kraftigare papper till slutet av basen. Måla ögon ovanför näbben. Häng fågel Lampan i köksfönstret eller från träd i din trädgård.