Hur till Spår en privat nummerpresentation

Hur till Spår en privat nummerpresentation


Om du rapporterar en trakasserande telefonsamtal från en privat blockerad ringer till telefonbolaget, kommer det inte att spåra samtalet och siffrorna för dig. Lagen begränsar telefonbolag från att släppa privata telefonnummer eftersom det är mot den personliga integriteten lagen. Det enda sättet att spåra ett nummer om du får kränkande samtal är att göra saker lagligt sätt. Spåra blockerade samtal tar tid och en stor insats, men det kan göras.

Instruktioner

1 Försök tillbaka samtalet först. Vanligen koden * 69 kan användas som det första steget för att spåra blockerade samtal. Detta kräver automatiskt tillbaka personen så att du vet det okända som ringer. Detta kan fungera i vissa områden och vissa telefon endast företag.

2 Skriv ett brev av klagomål. Ange de fall då den som ringer har trakasserar dig och förklara hur detta har påverkat dig. Ge så mycket information som du kan för att underlätta processen med att spåra telefonsamtal.

3 Ge ett brev DOF klagomål till polisen med uppgifter din önskan att spåra de blockerade samtal; försöka få en order av skydd. Kontrollera att du har en laglig orsak för att spåra telefonsamtal. Om den som ringer har trakasserar dig eller störa dig på något sätt, kommer polisen informera din teleoperatör så att den kan börja övervaka dina samtal. Men fortfarande inte kan ge identiteten på den som ringer.

4 Få en advokat för att stämning numret från telefonbolaget. Advokaten kommer att skriva till företaget, en begäran om att dra nödvändig information på grund av säkerhet och andra skäl. Många gånger juridiskt ombud hjälper hastighet saker tillsammans vid spårning blockerade samtal.

5 Vänta tills företaget att dra information för dig.