Fusk för hur man får gratis Treasure kort på & # 34; Wizard 101 & # 34;

Fusk för hur man får gratis Treasure kort på & # 34; Wizard 101 & # 34;


Wizard 101 är populärt, online multiplayer rollspel, gjord av Kingsisle Entertainment. Den har en "Harry Potter" känner till det, med en skvätt "Pokemon" kastas in; spelet har elever i en fantasi akademi för guider, tar upp striden med underliga varelser och går på äventyr. Du kan få gratis skatt kort på ett par ställen om du gör rätt drag och slåss rätt skurkarna.

Släpp ut kraken

Bli hjälten i Unicorn Way och avsluta hjälpa till i Triton Avenue. Då kan du slåss Kraken. Gå kampen honom fem gånger, om så är nödvändigt. Kraken ger ut skatt kort, och han kommer ibland släppa Kraken skatt kort.

slå Malistaire

Avsluta hjälpa i guiden staden sedan besöka rektorn Ambrose. Vid denna tid kommer du att ha förvärvat en anteckning med konstiga skriva på det. Ge anteckningen till rektorn. Han kan läsa det, och han kommer att berätta hur man slå hotfulla Malistaire. Gå ut och slåss honom. Det kommer att bli en lång kamp, ​​men när du besegra honom, gå tillbaka rektorn och han kommer att ge dig fem skatt kort, en balans blad och några andra objekt.

Tower Slaget

Få tillräckligt stark så att du kan slå Lord Nights i sitt torn. Gå in med tre eller fyra personer om möjligt och slåss honom. Slå honom, och du får hans attackera skatt kort. Slutligen får skatt kort från biblioteket. Du kan också göra egna skattkort på biblioteket.

Tillverka eller köpa dina kort

Gå till biblioteket och köpa Tough eller skarpa ögon skatt kort. Lägg dem till din spell däck, sedan få i en kamp - Lost Souls i Unicorn Way rekommenderas eftersom det är en kamp kan du enkelt vinna. Högerklicka på en svag kort i dina däck, tryck sedan på "Draw" -knappen. Klicka på tuffa eller skarpa ögon skatt kort och klicka sedan på ditt starkaste kort. Du kan också köpa skatt kort. Om du är i den situation, är Power Pip skatt kort rätt väg att gå. Det är något dyrt på £ 162, men det är värt det för de långvariga strider med vänner. Den tar upp ett fält som låter dig och dina vänner få makt Pips lätt. Med Power Pips varje kort räknas som två, så att få en är en stor fördel i någon strid.