Hur man koppla in en häst sele till en vagn

Hur man koppla in en häst sele till en vagn


Hästen kundvagn försvann inte på grund av den uppfinningen av bilen. Häst vagnar finns ofta i stadens parker eller ens på familjejordbruk, och erbjuder en rolig, åktur. Det är viktigt att veta hur man korrekt krok en häst sele till en vagn. Om dessa två punkter faller isär, skulle det vara dåliga nyheter för alla inblandade.

Instruktioner

1 Tryck på fordonet där hästen är att förbereda hästen att vara ansluten till vagnen.

2 Ta kund axlar och pressa dem genom kundvagnen slingor. Vagnen axlarna är långa, förlängningar metall som går vid sidan av hästen och är direkt kopplade till vagnen eller vagn. Slingorna är läderremmar som metallaxlarna kommer att passera genom och som så småningom kommer att vara ansluten till selen.

3 Fäst håll ryggen, som är belägna på byxa kropp selen. Dessa är mindre läderremmar som också är hakade på axeln för att förhindra att vagnen från att glida in i baksidan av hästen.

4 Fäst hakar bogserbåtar, band som är en del av selen, till vagnens whippletree. Den whippletree är trä eller metallringar som skjuter ut från vagnen som bogserbåtar kan direkt ansluten till. Detta kommer att fästa hästen och vagnen. De bogserbåtar bör dras spänt för att hålla dem från slapping hästens ben.

5 Kontrollera över sele och vagn på alla sidor för att se till att allt är ordentligt fastsatt. Du kan behöva låta vagnen rida flera steg för att säkerställa att det är helt ansluten och att se om det finns några problem.