Hur man identifierar Real Waterford Crystal

Hur man identifierar Real Waterford Crystal


Waterford Crystal - blotta omnämnandet av namnet väcker en känsla av prestige och skönhet. De som har haft en noggrant utarbetad Waterford Crystal post i sina händer kan påminna om den musikaliska ring av en knäppt kant, bländande ljusets brytning inspirerade av fint bildade vinklar när kysste av solljus och blotta tyngd av varje del som talar om att du är hålla något betydande. Waterford Crystal är känt över hela världen och är en uppskattad gåva för bröllop, duschar och årsdagar. Waterford Crystal popularitet har inspirerat ett antal glas företag att producera kopior av de mer populära mönster. Med så många förfalskningar finns, hur kan du säga att du köper äkta Waterford Crystal?

Instruktioner

1 Besök en seriös återförsäljare som står bakom varje såld produkt, och garanterar äktheten av hans / hennes Waterford Crystal objekt. Detta kan spara några huvudvärk senare.

2 Välj ett eller flera objekt som tilltalar dig och fråga om du kan undersöka det i bra ljus. Ett exempel på återförsäljare kommer gärna att tvinga.

3 Öppna eventuella förpackningen och kontrollera om en etikett. Äldre Waterford Crystal har ett guld klistermärke med Waterford Crystal varumärke grön seahorse emblem, som den som visas här.

4 Flytta under starkt ljus och leta efter ordet "Waterford" etsat i botten. Alla autentiska Waterford Crystal föremål tillverkade mellan 1947 och 1999 ha detta etsning på botten.

5 Kontrollera för nyare stiliserade etsning innehållande Waterford Crystal varumärke sjöhäst emblem, såsom den som visas här, vilket indikerar att objektet gjordes under år 2000 eller senare. Denna logotyp var ursprungligen avsedd för Waterford Crystal Millennium-serien.

6 Leta efter Waterford Crystal äldsta logotyp, som visas här, på antikhandlare och loppmarknader. Dessa poster är värdefulla fynd, och kommer att komplettera alla Waterford Crystal samling.

7 Gör ditt köp, och njuta av vackra, äkta Waterford Crystal.