Hur man gör Ögonbindel för en part

Hur man gör Ögonbindel för en part


Ögonbindlar är grundläggande för flera parti spel, såsom "Pin svansen på åsnan" och när bashing en pinata. Planera ditt ögonbindlar, så att dina gäster inte behöver stå runt väntar på att spela medan du söker efter något som passar ändamålet. Gör ögonbindlar underhållande, en och funktionella, med hjälp av nyhet tyg som går längs med temat för partiet eller försköna ögonbindel med googly ögon för en fånig look.

Instruktioner

1 Välj ett tyg som matchar ditt parti tema. Leta efter en varaktig pjäs som inte är genomskinlig. Filt, flanell och även en bit av fuskpäls kan fungera. Om du går med fuskpäls, måste du klär insidan med mjukt material för att göra det bekvämt.

2 Rita en ögonbindel form, cirka 3 till 4 inches bred, på en bit papper. Gör en fördjupning i mönstret för näsan och göra ögonpartierna tillräckligt länge för att släppa ned över kindbenen.

3 Klipp ut mönstret och hålla det upp till ansiktet för att se till att det helt blockerar din vision. Om den inte gör det, justera det tills det är rätt storlek.

4 Rita ögonbindel mönstret på tyget och klipp ut. Sy en KASTSTYGN runt ytterkanten. Om du behöver ett dubbelt lager, gör två tygmönster och placera dem ovanpå varandra, sedan sy runt utsidan.

5 Fäst 10-tums band band till ögonbindel. Sy en tum på i slutet av varje band till endera sidan av bindeln, så det kommer att vara säker när den är bunden.

6 Försköna bindeln med glitter, paljetter, googly ögon eller kände former fäst med lim.