Läkare hantverk för barn

Läkare hantverk för barn


Om du frågar barnen vad de vill bli när de växer upp, många av dem kommer sannolikt svarar att de vill vara läkare. För många barn, är tanken på att ha en så viktig uppgift att hjälpa människor mycket spännande. Hjälp barnen få en känsla för vad en läkare gör genom att låta dem skapa konst och hantverk projekt som handlar med det medicinska området. Dessa hantverk hjälper barn förstå läkarens roll i samhället och samtidigt ha roligt att spela gör tro.

Doctor Verktyg

Barnen kommer att älska att spela läkare med sina egna en-av-a-kind läkare verktyg. Du kan göra falska stetoskop, strålkastare, termometrar och reflex klubbor. Dessa material kan formas ur spel deg eller lera eller bara skära ut kraftigare papper. För att göra en pannlampa, limma en cirkelformad bit gul kraftigare papper till ett elastiskt pannband och montera den över barnets panna. Dessa leksaker kan också skapas genom att skära ut bitar av filt, fyllning med bomullsvadd och sy ihop. De kan ytterligare anpassas genom limning på paljetter eller namnskyltar till verktygen.

Doctor Bag

Dekorera en vanlig hänger lös med textilfärg eller markörer. Hjälpa barnen att skapa en första hjälpen korset för utsidan av påsen. I stället för en tygpåse, kan du också göra en läkares väska av bitar av konstruktion papper som du har limmats ihop. Fyll påsen med din hemgjorda läkarens verktyg. Du kan också fylla påsen med Popsicle pinnar att använda som tungdepressorer, tomma medicinflaskor, gasväv, bandage och ansiktsmasker. Var noga med att också fylla säcken med en liten kudde av papper och en penna för att skriva personliga recept. Dessa material kan hittas på de flesta apotek.

doktor Collage

Att få barn glada om det medicinska området, kan du få dem att göra collage. Ge barnen en bunt tidningar och ett par av säkerhet sax. Låt dem klippa ut bilder av läkare eller bilder som påminner dem av läkare. Detta skulle kunna omfatta medicinflaskor, bandage, skalor eller någon annan bild som de vill. Låt barnen klistra in bilder till ett ark av affisch ombord i en collagedesign. Du kan också ha barnet lägga till några meningar om vad en läkare gör och varför de är viktiga.