Hur man startar en pil företag

Hur man startar en pil företag


Dart är en kast spel som använder en cirkulär ombord, känd som en dartboard, och små, spetsiga spets objekt kända som dart. Många människor tycker om att spela dart, och företag såsom pool hallar erbjuder dart som ett sätt att underhålla kunder. Dart finns i en mängd olika mönster, färger och typer, vilket gör det möjligt för dart återförsäljare att specialisera sig på en nisch. Vissa företag säljer dart direkt till konsumenterna, medan andra säljer dart på en business-to-business basis.

Instruktioner

1 Bestäm om du öppnar en retail dart företag eller ett företag som distribuerar dart till återförsäljare och andra företag. I båda fallen måste du köpa dart grossist. Som distributör, behöver du en lagringsanläggning för inventering, eftersom du kommer att behöva köpa större mängder av pilar på en gång.

2 få de tillstånd som krävs i ditt område för att starta en detaljhandel. Beroende på var du bor, kan detta innefatta ett fiktivt namn intyg namnet du "göra affärer som" (DBA), identifiering arbetsgivare nummer (EIN), och en andrahandstillstånd eller försäljning och användning skatt tillstånd. Kontakta din lokala småföretag utvecklingscenter eller Small Business Administration (SBA) kontor för att ta reda på vad du behöver.

3 Hitta en säljande mötesplats för din dart företag om du kommer att detaljhandel dem, och en kommersiell lagringsanläggning om du kommer att distribuera dem på grossistbasis. Återförsäljare kan öppna en traditionell tegel och murbruk eller och online-dart butik. Starta en online dart verksamhet är billigare eftersom det finns mindre omkostnader, och du kan expandera till en fysisk plats vid ett senare tillfälle.

4 köpa grossist dart från en leverantör. Om du öppnar en fysisk butik, köpa hyllor och andra detaljhandelsleverans också. Online dart återförsäljare behöver transportlådor, etiketter, ett domännamn och en e-handel mjukvarulösning för att hjälpa dig att hantera dag till dag driften av ditt företag.

5 Annonsera din dart företag genom att ge exklusiva rabatter till dart klubbar, köpa annonser på populära dart spel hemsidor och forum, skicka flygblad till biljard hallar och sportartiklar butiker eller starta en PR blogg eller hemsida.