Fars dag hantverk Idéer för barn

Fars dag hantverk Idéer för barn


Fars dag är en rolig semester för att fira pappor och allt de gör för sina barn. Det är en tradition för barn att göra sina pappor en present för fars dag istället för att köpa en present till en butik eller i tillägg till en färdigköpta gåva. Låt barnet att bestämma vad han vill göra för fars dag. Tillhandahålla material och vägledning, men tillåta barnet att göra så mycket av farkosten enbart som möjligt.

dekorerad Verktyg

Köp några verktyg med trä handtag, eller använda en del redan i pappas garage. Sand handtagen med sandpapper för att ta bort någon ström finish. Måla handtag med en basbeläggning av din valda färg. Låt barnet att försköna handtag verktygen med vad bilder han vill. Placera pappas initialer på handtaget. Låt färgen torka i två eller tre timmar. Måla över hela handtaget med en uretan tätning för att förhindra färgen från flis när pappa använder verktygen.

Kaffekopp

Rengör en vanlig mugg med en avfettnings rengöringsmedel eller diskmedel. Låt den torka ordentligt. Köpa några lackfärger i olika färger för barnet att måla på muggen. Se till att ge barnet skyddskläder lackfärg kan förstöra kläder. Låt barnet att måla vad mönster hon önskar på muggen. Låt färgen torka i 48 timmar innan inslagning eller vidrör muggen. Man kan också torka färgen i ugnen i några timmar för att eliminera några torktid.

Återanvändbara Lunch Bag

Tvätta en tom kaffepåse med diskmedel och varmt vatten. Placera en blandning av 2 msk bakpulver och 2 eller 3 koppar hett vatten in i påsen. Skaka påsen under 30 sekunder, stäng sedan påsen och låt det sitta i två timmar. Skölj påsen med vatten och låt den torka. Använd sax för att klippa påsen i en 10-tums fyrkantig form. Placera en liten bit av kardborrband på ett hörn av torget. Placera en annan bit av kardborrband på det motsatta hörnet på andra sidan av torget. Upprepa för de två andra sidorna i kvadraten. För att använda denna plastpåse, placera sandwich i mitten av torget. Wrap ett hörn av påsen över smörgås. Vik motsatta hörnet upp och använda kardborreband för att säkra. Upprepa för de andra två hörnen.

Fotoram

Köp en billig träram på ett hantverk butik. Tillåta barnet att måla och försköna ramen som önskas. Du kan försköna ram med föremål som pappa gillar, till exempel bilder av traktorer, verktyg eller golfutrustning. Du kan även limma brickor och muttrar på ramen. Placera en speciell bild av barn med sin far inuti ramen. Se till att lägga till datum så pappa kan alltid komma ihåg när han fick speciell gåva.