Polska Tattoo Idéer

Polska Tattoo Idéer


Tatueringar firar din nationalitet kan ofta vara de mest meningsfulla och säkraste idéer att ditt arv aldrig kommer att förändras. Om du är polska, eller har spårmängder av polska härkomst, anser en av flera designer talar till detta faktum. Traditionella tatueringar görs i svart och grå nyanser, men du kanske vill införliva färg för att lägga till en nivå av vitalitet och verklighetstrogen kvalitet på bilden. Innan han gick över en design bör du först bestämma lämplig placering på kroppen; detta kommer att diktera storlek och form av tatuering.

polskt sjunka

Den polska flaggan består av två enkla horisontella staplar av rött och vitt, med vitt på toppen. Denna flagga skulle vara perfekt för en liten tatuering, eftersom det finns lite att ingen detalj. Den tatuerade bilden kan visas platt mot huden, eller vågig, som om bundna till en flaggstång och svara på vinden. Detta skulle också vara ett exempel på en tatuering som absolut kräver färg för att på lämpligt sätt skildra dess innebörd.

polsk örn

Diplomatiska polska flaggor har en röd och vit Eagle Crest över den vita delen av flaggan. Denna örn ser ut till höger och har en krona på huvudet. För tatuering ändamål, anser representerar denna örn på egen hand i antingen de röda och vita färger i flagg, grundläggande svarta och gråa nyanser eller färgade ser ut som en verklig örn uppflugen på en gren eller suspenderade i luften. Detta kan vara en mycket detaljerad tatuering och kan kräva mer utrymme för att visa ett tillfredsställande sätt.

polish Script

Script tatueringar är siffror, bokstäver eller ord som utformats i någon speciell typsnitt som du väljer. Du kan även välja att utforma typsnitt själv att göra det hela mer personligt. Bestäm ett citat eller säger att särskilt talar till dig och skript det i det polska språket, såsom den första raden från den polska nationalsången "Jeszcze Polska nie zginela", vilket betyder "Polen har ännu inte fallit." Orden kan vara vilken som helst längd, men kom ihåg, desto fler ord, ju större tatuering.

familjvapen

Om din familj har djupa rötter i Polen, kan det finnas en polsk krön specificerad för din familj. Krönet kan vara en mängd olika färger, vilket skulle vara nödvändigt för tatuering samt ett manus motto och du +. Familjvapen är ofta mycket komplexa tatueringar som kräver en stor mängd hud, men de kan också vara de mest unika, som bara andra medlemmar i din omedelbara arv skulle kunna ha det också.