Hur man bygger en Pitching skärm

Hur man bygger en Pitching skärm


En pitching skärm, avsedd att skydda en kanna från skada under vadd praktiken kan bli dyrt om man köper nytt. Däremot kan du bygga en av PVC-rör material med mycket låg kostnad eller ansträngning. En grundläggande L-formad pitching skärm tar två till tre timmar att bygga, och kan spara mer än £ 65 av kostnaden för att köpa en ny.

Instruktioner

1 Skär 45 fötter rör i följande dimensioner med hjälp av bågfil: Ett stycke, 7 fot; Åtta stycken, 3 1/2 fot; Två stycken, 4 fot 11 tum.

2 Fäst två av de 3 1/2-meters bitar med en wye böja rördelar, sätta en armbåge på toppen och en sidoutlopp armbågen på botten. Använd primer och lim vid varje lederna. Kontrollera armbågen och sidouttag pekar åt samma håll, och Wye pekar nedåt.

3 Fäst tre 3 1/2-meters bitar i ett trappstegsmönster med armbågarna på lederna. Gå med den återstående wye montering till slutet armbågen med kopplingen och lägga till en annan tre halv-fot bit till slutet av wye. Vid slutet av den sista biten fäster den återstående sidoutlopp armbågen.

4 Fäst 7-fot bit till de två sidoutlopp föreningarna, sedan bifoga armbågen på toppen av pjäsen i steg 2 till steg 3 piece. Limma 5-meters bitar till wyes och lägga wyes till ändarna. Tillsätt resten av 3 1/2-meters bitar till sidoutlopps armbågar och bifoga dem till wyes. Detta avslutar ramen.

5 Sträck nätet över ramen och knyta den till ramen på 6-tums mellanrum med nylonrep. Vid hörnen, lägga till en 1-tums skruv genom ramen för att hålla nätet på plats. Du kan lägga till mer skruv om så önskas. Trimma nätet på ramens L.

6 Häll sand i ramen för att ge den vikt. Lägg locken eller pluggar vid de återstående öppningarna i wyes.