Palmblad Crafts

Palmblad Crafts


Medan palmblad kan användas i miljöer såsom en strand, spelar palmblad en viktig del i påsk berättelsen från både skrift och kristen tradition. Hantverk i samband med palmblad kan vara så enkelt som att starta med en målarbok för yngre barn för att skapa palmblad kors och kransar för äldre barn.

Färgning sida Plus

Skriv en målarbok med palmblad på sidan. Har barnen färg sidan med kritor, markörer eller med färg. Lägg konsistens genom plast eller faktisk grönska från en palmblad. Låt barnen limma den verkliga grönska över palmblad på målarbok. Efter barnen färglägga bilden, ge dem palmblad skärs från grönt byggande papper eller ge en mall och låta barnen klippa ut palmblad. Använd en fästanordning för att fästa den gröna palmblad till lämplig plats på sidan så att den kan flyttas fram och tillbaka. Har barn använder kritor att färglägga bilden. Lägg sidorna på pappershanddukar, blöt en bomullstuss i babyolja och mätta sidan. Låt torka. Lägg styrstavarna till toppen och botten. Lägg garn till toppen staven att hänga för ett målat glas-look.

Gör en Palmblad

Skriv ut konturerna av en stor palmblad på vanligt kartong. Låt barnen klippa ut och färga palmblad med kritor, lägga glitter runt kanterna. Lim på fot långa styrstavarna så att barnen kan hålla och vifta med palmblad. Skapa palmblad från bred grönt band. Börja med en remsa av breda band som bas. Lägg en grön piprensare ner i mitten för att stabilisera basen bandet. Skär en serie kortare längder av spinelike delar som sträcker sig från stammen för barnen att limma på basen, mete nedåt för att se ut som en palmblad. Vik bitar av grönt byggande papper. På vecket dra en lång, bred oval. Skär bred, vinklad lugg längs kanterna, lämnar två inches längs vecket. Öppna och limma en grön piprensare till centrum för att avsluta palmblad hantverk.

Palmblad och Cross

Om palmblad farkost används för att fira palmsöndagen eller påsk, kombinera palmblad med korset. Skriva ut kopior av den keltiska korset för barnen. Låt dem dekorera detta kors med silver kritor eller silverglitter. Ge dem en palmblad mall för att skära av grönt byggande papper. Limma palmblad i en vinkel över den keltiska korset. Ge plast eller faktiska palmblad för barnen - två vardera. Limma palmblad samman för att bilda ett kors. Lägg en bibel referens banderoll över blickfång. Skapa en stor halvcirkel av kartong. Längst ner lägga till text, "Kristus kungen." Klipp ut en serie av palmblad och visa dem över texten på halvcirkel. Stansa ett hål och lägga ett band slips för att hänga.

Palmblad Krans

Göra en runda krans form av kartong eller styrofoam. Skär en serie palmblad från grönt byggande papper. Lägg stjälkar med en svart markering. Varva palmblad runt kransen. Använd riktiga palmblad att göra en krans. Långa och krökta palmblad grenar kan fästas samman vid toppen och botten för att göra en lång, oval krans. Gör en banner krans från en längd av vit flanell. Klipp palmblad från grön flanell. Limma en krans form på den vita flanell bakgrunden. Lägga till text ovanför och under som önskas med tyg pennor. Limma en träpinne rod till toppen och lägga band eller tunn sladden till träpinne rod ändar för upphängning.