Vad är en Super SIM-kort?

Vad är en Super SIM-kort?


En super SIM-kort är en typ av mobiltelefon kort som gör det möjligt för mobiltelefonanvändare att använda flera telefonnummer och lagra all relaterad information på ett kort i en telefon. Dess kapacitet inkluderar erkänner flera telefonnät och kan lagra alla telefonnummer och kontaktuppgifter från olika nummer.

Tillverkning

Tillverkar marknaden super SIM-kort beroende på hur många olika kort "innehåll ett kort kan lagra. Till exempel kan en 12-i-ett super SIM-kort lagra 12 olika SIM-kort "innehåll i ett SIM-kort. På liknande sätt kan 16-i-ett super SIM-kort lagra 16 olika SIM-kort innehåll.

Kompatibilitet

Super SIM-kortet är kompatibelt med de flesta moderna telefon nätverk varumärken som använder SIM-kort. Rörelseprocessen är användarvänligt, med lätt överförbarhet mellan mobilnät och telefonnummer. I själva verket, genom en ytterligare medföljande USB, kan du enkelt ladda ner och redigera din super SIM-kortets telefonbok och SMS-meddelanden från din dator.

bästa Använd

Super SIM-kortet är idealisk för konsumenter som har flera nummer mobiltelefon men vill inte längre transportera flera olika mobiltelefoner. Det hindrar konsumenten från att behöva betala stora belopp på flera telefonräkningar.