Hur man kasta en Garden Party

Hur man kasta en Garden Party


En trädgårdsfest inbjuder gästerna att koppla av och njuta av sig i en avslappnad atmosfär. Det är en stor fest idéer för brud- eller baby shower, eller bara för att fira ankomsten av varmt väder. Garden partier är unika genom att de kan rymma en stor eller liten gästlistan med minimal ansträngning.

Instruktioner

1 Skicka ut inbjudningar. För en trädgårdsfest, välja blommönster inbjudningar att sammanfalla med den utomhus händelse. Om du inte ger gäster en klädkod, vara säker på att du tydligt observera på inbjudan att partiet kommer att hållas utanför så att gästerna kan klä sig därefter. En bra formulering att använda är "njuta av den fantastiska vädret vid ___ 's trädgårdsfest! Klänning i din våren bäst för denna fest."

2 Tar gården. Se till att gräsmattan är väl anlagda, ogräs dras och blommor är i full blom. Lägg till några extra blommor i små vaser för att ingjuta färg.

3 Välj vilken mat och dryck du ska tjäna. En trädgård part fungerar bäst med buffé mat stationer. Har verkliga eller engångstallrikar och bestick staplade för gästerna, så att de kan tjäna sig själva. Begränsa antalet typer av drycker serveras för att göra det lättare för dig själv, och alltid innehålla en alkoholfri dryck som saft. Servera en signatur cocktail med granatäpple eller mango för en fruktig behandling som passar det varma vädret.

4 Prep utemöbler. Se till att alla möbler torkas ner på morgonen för partiet. Gör det någon förr är meningslöst eftersom skräp och damm kan samlas i dagarna fram till händelsen. Torka bord och stolar med en ren fuktig trasa.

5 Däck ut området för dina gäster. För en trädgårdsfest som hölls i dag, skapa en skuggig plats för gäster att dra sig tillbaka från solen. En liten hink med några flaskor solskyddsmedel är också en fin touch. För en kväll affär, lägga utomhus belysning till ett staket eller uteplats.

6 Lägg till lite musik. Musik skapar en varm atmosfär för någon part. Spela jazz låtar eller någon musik som är lågmäld och i samklang med säsongen.