Reggae Party teman

Reggae Party teman


Reggae är en musikgenre som härrör från Karibien. Utvecklades under 1960-talet och blev känd genom den internationella legenden Bob Marley i Jamaica, är reggaemusik ofta spelas på strandfester med en karibisk tema; Men du kan göra ännu bättre, med hjälp av reggae sig som tema för nästa fest.

Bob Marley Party

Bob Marley, den mest kända och inflytelserika reggae musiker, var en förespråkare för Rastafari trossystem. Att kasta en Bob Marley parti, skicka ut inbjudningar tryckt på rött, gult eller grönt kort lager, färger symboliska av Rastafarianism. För livsmedel, överväga tjänstgör objekt som tillåts i en Ital diet, den traditionella kosten för Rastafarians. Detta är en diet främst består av grönsaker. Medan vissa Rastafarians dricker alkohol, är det inte en typisk dryck, så servera alkoholfria drycker i stället. För dekorationer, välja dukar i röda, gröna, gula och svarta ränder och lägga matchande serpentiner och ballonger. Naturligtvis, för musik, spela en stadig ström av Bob Marley.

Reggae Beach Party

För en reggae beach party, överväga att skicka ut inbjudningar formade som havsdjur, såsom sjöstjärnor eller octopi, eller välj inbjudningar med en tie-dye utseende. Be gästerna att klä sig i sin favorit strand klädsel. För livsmedelsval, tjänar en buffé av traditionella jamaicanska livsmedel, såsom jerk kyckling eller fisk för förrätter och sidorätter ris eller stekt Kokbanan. Servera ö-tema drycker som pina coladas, rom punch, eller även enkla rom-och-cola. För dekorationer, använda en kombination av klarblå och sandig brunt för en "Beachy" känsla, eller välja färger som representerar den jamaicanska flaggan, ljust grönt, guld och svart. Spela reggae musik från artister som Bob Marley, Steel Pulse och tredje världen.

Reggae Dance Party

För en reggae dance party, välja inbjudningar formade som musikinstrument som används i reggaemusik. Dessa instrument innefattar trummor såsom virveltrummor och bongos, gitarrer och horn som tromboner och saxofoner. Du kan även använda kartong utskärningar av samma instrument för att hänga på väggarna eller avbryta från taket som dekorationer. Eftersom dina gäster kommer att dansa för det mesta, servera plockmat som är lätt att äta, som jamaicanska pastejer, majsmjöl friterad och torsk bollar, som alla är också traditionella jamaicansk livsmedel. För sällskapsspel, anser reggae dans och limbo tävlingar.