Hur man installerar RS232 till USB-kablar

Hur man installerar RS232 till USB-kablar


RS232 kablar är seriella anslutningar som kommer i två olika storlekar. Den mindre RS232 seriella kabeln har en serie av nio metallanslutningspunkter, medan den större versionen har 25 olika metallanslutningspunkter. RS232 tjänade som standardkabelanslutning för datorer innan USB, men med den nya, mindre och snabbare USB-port, seriella portar är inte längre installeras på en dator. För att kunna använda RS232-baserade enheter på en nyare dator, måste du installera en RS232-till-USB-kabel adapter.

Instruktioner

1 få rätt storlek adapter. Om den seriella enheten du är ansluten till datorn kräver 25-stiftsporten, se till att kabeln är en USB-till-RS232 25-pin-port adapter. Om porten är en Ninepin anslutning, köpa en USB-till-RS232 Ninepin port. Båda dessa kabel adaptrar finns hos din lokala elektronikaffär och på nätet.

2 Sätt i USB-änden av adaptern till någon av USB-portarna på din dator.

3 Fäst RS232 änden av adaptern till serieanslutningsporten på enheten som du vill ansluten till datorn, såsom skrivare, skanner eller annan extern hårdvara.

4 Dra åt skruvarna på sidan av den seriella kabeln för att fästa det på utrustningen.

5 Sätt den medföljande installations CD med drivrutiner i CD / DVD-enheten i datorn. För att datorn ska upptäcka och använda RS232-baserad hårdvara, måste du installera drivrutinen informerar datorn för den nya seriekabelanslutning. Vänta en stund och installations Guiden laddar automatiskt på skärmen. Lämnar anläggningen namn och plats som är, klicka sedan på "Install" och föraren installeras på datorn.