Hur man gör yakisoba-pan

Hur man gör yakisoba-pan


En nudel smörgås kan verka helt onaturligt, men när du försöker denna japanska specialitet du kommer att bli en omedelbar konvertera. Det är en populär snabb och billig mellanmål hela Japan, yakisoba nudlar är stekt med grönsaker innan de släpps ut i en mjuk korvbröd och toppad med torkade alger flingor, inlagd ingefära och yakisoba sås. Det är dags att göra yakisoba pannan nästa go-to late night full maträtt.

värme wok

Placera en wok på hög värme och häll i en matsked vegetabilisk olja. Fräs en lök (tunna skivor), rör om två minuter. Tillsätt 1 morot (skivad i stickor) och stek i ytterligare en minut. Därefter, tillsätt skivade röd och grön paprika och stek i ca 30 sekunder. Stäng av värmen och ställ åt sidan.

Cook nudlar

I en separat liten kruka, koka vatten och koka nudlarna enligt instruktionerna på förpackningen. Töm och ställ åt sidan.

Förbereda yakisoba sås

Samtidigt gör yakisoba sås genom att kombinera 4 msk ostronsås, 2 tsk soja, 1 tsk farinsocker, och 1 tsk sesamolja. Vispa väl tills kombineras.

Blanda ihop

Lägga till ytterligare matsked vegetabilisk olja till samma wok och slå på värmen tillbaka på hög. När wok blir varm, tillsätt den avrunna nudlarna och rör om. Lägg sedan till yakisoba sås till wok och rör om väl. Se till att sås rockar nudlar och grönsaker helt.

Montera sandwich

Stapla varma nudlar i en skivad korvbröd och toppa med inlagd ingefära, torkade alger (tillval), och en matsked yakisoba sås. Servera varm.