Doktorsexamen gåvor

Doktorsexamen gåvor


Varje år tusentals amerikaner tjäna doktorsexamen, vanligtvis efter tre till sex års engagemang, hårt arbete och uppoffringar. Huruvida den nya läkare i ditt liv har en doktorsgrad i konst eller vetenskap eller en medicine doktor, lag eller tandvård, är det anledning att fira och gåva att ge. Det finns flera gåvor idéer nya läkare är säker på att njuta av, särskilt när de är relaterade till deras karriär specialitet.

personifierade Items

Få personlig. Få grad något som visar upp den nya doktorsexamen. Välj från objekt som kan skrivas ut, graverade, etsade eller broderade med ett personligt meddelande som "Mary Doe, MD" eller "Joe Smith, DDS" Ge personliga muggar, flaskor, tavelramar, kast, pennhållare, nyckelringar, T- skjortor, mus mattor, smycken, klockor, pennor, sedelklämmor eller billig prydnadssak boxas. Överväga en graverad flash-enhet, en etsad glaskanna eller en personlig vatten världen, om du vill ge något unikt.

Degree-specifika objekt

Tror betydelse. Välj en gåva som är relaterade till den grad nya grad. Överväga en staty av Lady Rättvisa för en ny JD eller en första upplaga poesibok för en ny kandidat med en Ph.D. i engelsk litteratur. Välj något med en bild eller citat av Albert Einstein för en Ph.D. i fysik, men tar inte alla Ph.D.-talet med en koncentration i psykologi är fans av Sigmund Freud. Handla online och butiker för T-tröja, bildekal eller muggar tryckt med slagord som "Lita på mig - Jag är läkare" och "PhinisheD".

donationer

Ge gåva att ge. De som tjänar doktorsexamen efter år av studier och engagemang är ofta mycket engagerade i sina områden. Gör en donation till en lämplig orsak för deras räkning. Plantera träd i en nationell skog för en Ph.D. i miljövetenskap eller bevarande. Gör en donation till en tro-baserade välgörenhet för en ny läkare gudomlighet. Gör en donation till en läs- och skrivkunnighet eller akademisk grund för doktorand talet med koncentrationer i utbildning.