Bed Design Idéer för flygplan

Bed Design Idéer för flygplan


Skapa ett tema för ditt barns sovrum kan påminna honom varje natt och morgon av de saker han älskar. Och den centrala delen av ett sovrum är sängen. Om din son är ett stort fan av flygplan, överväga att stänga sin säng till en helgedom för dessa härliga maskiner, antingen genom att dekorera sängen med luftfarts inspirerade designer eller ens ändra formen på sängen för att se ut som ett flygplan.

flygplan Bed

För ett flygplan-inspirerade sovrum, vänd ditt barns säng i ett flygplan. För att göra detta, skär plywoodskivor i vingar, måla dem vita eller silver, sedan fästa dem på sidan av en trä sängram. För att hålla vingarna från att falla av, se till att de inte sträcker sig utanför sängen med mer än 3 fot och använda hyllkonsoler för att fästa dem på sidan av sängen. Om du gör vingarna platt, kan de tjäna som nightstands. Vid foten av sängen, lägga en näsa formad av trä eller skum. Måla fönstren längs sidan av sängen för en kommersiell plan. Dessutom kan du måla hela sängen i en kamouflagesystem för en Air Force-inspirerad plan.

hängande Flygplan

Om du inte vill ändra hela konstruktionen av sängen eller måla väggarna, kan du använda hängande flygplan för att liva upp utrymmet ovanför barnets säng. För att göra detta, använda varmt lim för att fästa ena änden av en bit av fiskelina till en modell flygplan. Anslut den andra änden av linjen till taket med taket krokar. För att flygplanet mer färgstarka, måla det med glöd-in-the-dark färgen. För trevligare modeller eller de som tog en hel del tid, knyta linje runt kroppen av flygplanet stället för att använda lim.

flygplan Mural

Om du har konstnärlig talang eller känner någon som gör det, skapa ett flygplan väggmålning på väggen ovanför sängen. För att göra detta själv, projekt en bild av ett flygplan på väggen med en projektor ansluten till datorn. Disposition delar av bilden och måla med akryl att matcha färgerna i den ursprungliga bilden. När du skapar ett flygplan väggmålning, inte begränsa sig till bilder av moderna flygplan - överväga bilder från Kitty Hawk eller gamla militära flygplan. Alternativt kan du kombinera en säng som gjorts för att se ut som ett flygplan med en väggmålning av moln för att ge intryck av sängen under flygning.

flygplan Stencil

Skapa en enkel flygplan mönster som rör sig från sängen, på väggen och runt i rummet, med hjälp av schabloner från en hobbybutik. Använd akrylfärg och en liten pensel för att måla mönstret på trä säng, sedan fortsätta mönstret utanför sängen och på väggen. Införliva andra möbler in i mönstret. För en nattetid scen, använd färgglada eller glöd-in-the-dark färgen. Dessutom kan du använda tyg färg för att binda i mönstret på en monokromatisk överkast.