Hur man utformar en orientalisk Fan

Hur man utformar en orientalisk Fan


Fläkten har alltid varit en elegant personliga tillbehör i asiatisk kultur. Det används i alla delar av samhället, från daglig användning för kylning till ansedda performanceverk, såsom kabuki teater. Utbudet av material som används för att göra fans varierar från billigt papper till utsökt siden, och stilen kan vara slät eller extravagant. Många asiatiska motiv som har särskilda konnotationer kan användas som designelement. Stor vägg monterbara fläktar är populära för heminredning. Inrätta en arbetsplan på papper med specifika komponenter, och översätta det till ett originalkonstföremål.

Instruktioner

1 Vik pappersplattan på mitten. Skär på luckan för att göra två halvcirklar, och kasta en.

2 Fyll i halvcirkel med pastell markörer. I den japanska kulturen, ljus, ljusa färger symboliserar våren och sommaren, och mörkare, är rikare färger som används för att skildra vintern och hösten.

3 Rita en ljus penna linje 2 inches från botten av plattan. Skärnings denna linje vertikalt 4 inches från vänster eller höger, och sedan dra ett annat ljus penna linje på en 90-graders vinkel. Detta kommer att skapa fokus för din design. Asymmetri anses tilltalande i asiatiska kulturer och estetiskt ger designen smidighet och rörlighet.

4 Skissa design i kol på fläkten, med det största området av föremålet på tvärsnittet av de två linjerna. Bygg konstruktion utåt i minskande storlek för att dra ögat över fläkten. Äpplet blommar bilden, till exempel, skulle inrättas med brännpunkten till höger om mitten, skulle öppna blomma placeras på dissekering punkten i nätet och knopparna skulle minska i storlek av till vänster. Fyll skissen in med färgade pastell.