Svampbob födelsedagtema Decorating Ideas

Svampbob födelsedagtema Decorating Ideas


"Svampbob Fyrkant" är en Nickelodeon karaktär som bor i en undervattens stad som heter Bikini Bottom. I showen, färgschemat består av levande blues, gula, apelsiner och gröna. När dekorera en Svampbob tema födelsedagsfest, är det viktigt att hålla sig med färgschemat för att skapa Bikini Bottom atmosfären. Gästerna kommer att bli spännande att se arbete ni lagt ned designa den ultimata Svampbob tema födelsedagsfest.

väggdekor

Födelsedagsfest dekorerar är aldrig komplett förrän du hänga serpentiner och ballonger. För en Svampbob tema födelsedagsfest, dekorera med gula, orange och blå ballonger med kricka och havs grön streamers. Hang SvampBob affischer och en Svampbob pinata, eller dekorera med affischer av sina vänner som Patrick Star, Sandy kinder eller Bläckvard tentakler. Genom köket, placera en skylt som säger "Krusty Krab", som är Svampbob arbetsplats.

Windows och tak Decor

Skapa en ocean-liknande atmosfär genom att täcka fönstren med blå eller grön cellofan. När ljuset lyser igenom, kommer det att skapa intryck av grönt eller blått ljus, som liknar havet. Rip gröna streamers i varierande längder och hänga från taket för att likna sjögräs. Djurlivet varelser kan hängas från taket av fiske tråd, så att de verkar vara simmar runt på egen hand, eftersom fiskelina är svårt att se.

Mat dekorationer

På en tallrik i matsalen, placera massor av "Krabby Patties" eller hamburgare, för födelsedag fest. Som en tabell mittpunkten, urholka en ananas, skär ut ett område för en dörr och fönster. Svampbob bor i en ananas, så urholkad kopia kommer säkert att vara en spännande dekoration för barn. Blå jello kan framställas i en klar skål, komplett med haj formade gummy snacks inuti. Toppa med vispad grädde och hänvisa till det som "havet skum." För drycker, placera en kanna full av blå eller lila drink mix. Placera en skylt på den blå dryck som läser, "Ocean Juice" och ett tecken på den lila dryck som säger, "Squid Ink Drink." Små godsaker som fiskformade kex eller djurlivet godis kan placeras i sand hinkar runt matplats.

utomhus Dekorationer

En utomhus skylt med en pil som pekar till huset som säger "Bikini Bottom" kommer att låta gästerna vet var partiet är. Häng ballonger och havsdjur utomhus. Sand kan beströs upp trottoaren. Stationer för aktiviteter kan ställas in utomhus med tecken såsom "Sponge Toss" där gästerna spela fångst med våta svampar, eller "Jelly fiske" med nät och en hink fylld med vatten och party.