Ungkarlslya Moderna Design

Ungkarlslya Moderna Design


En kandidatexamen pad kan föra tankarna till skinnmöbler och slick elektroniska prylar, men en mans lägenhet eller hus behöver inte falla in i det moderna stil av inredning. De viktigaste faktorerna i en mans heminredning är komfort och personlig smak. Vissa färger och designval är mer maskulin än andra stilar, men vad som är viktigast är att inredningen passar personlighet mannen som bor i den.

Färger

Solida färger fungerar bäst i en kandidatexamen lägenhet, men det är inte nödvändigt att hålla med mörka, dystra färger visas maskulin. Brunt och grönt fungerar bra för en mans rum och är lämpliga för en kille som har en naturlig miljö. Tänk skogs greener och chokladbrunt för att förmedla att maskulin känsla i ett rum. En urbana människan kanske föredrar sofistikerade färger som blått eller kräm för sina rum. Ett stänk av rött i ett rum är en dramatisk touch för en kandidatexamen pad.

Inredning

Komfort är nyckeln när man väljer möbler för en mans hem. Ömtåliga stolar och blommiga mönster är inte lämpligt, men inredning i modern stil passar en maskulin look. Försök möbel färger som brunt, beige, kräm eller svart för en maskulin modernt hem. Kasta kuddar i en djärv färg hindra möbler från att bli tråkigt.

accenter

Enkla draperier är bäst för en maskulin utseende. Genom att bara använda persienner för att täcka fönstren är en skarp och modernt utseende som fungerar bra för bachelor kuddar. Personliga föremål såsom fotografier kan accent lägenheten och ger rummen en hemtrevlig känsla. Konst på väggarna är en smaksak och personliga preferenser, men det bör ge en fingervisning om de lik av personer som bor i hemmet. Metalliska lampor och belysning slutföra modernt utseende i en maskulin hem. Har flera lager av belysning i rum och sovrum rummet för att styra mängden ljus i rummet.