Hur man gör en enkel nätstängsel

Hur man gör en enkel nätstängsel


En enkel mesh staket ger en stark utilitaristisk barriär som installeras snabbt i jämförelse med andra stängsel, såsom en staketet. Installera en enkel nätstängsel består av att sätta stolpar, säkra bästa skenor, installera bottenskenor och häftning metallnät på plats. Vid inköp av mask, kom ihåg att höjden på staketet kommer att bero på den mask du köper. Trådnät kommer vanligen i 4- eller 5-meters rullar. Du behöver grundläggande snickeri färdigheter för att slutföra projektet.

Instruktioner

1 Installera stängselstolpar enligt tillverkarens anvisningar. Normalt är stationer var 8 fot på mitten, men detta kan variera beroende på tillverkare.

2 Skär övre stängerna tillräckligt länge för att sträcka sig över tre tjänster, med hjälp av en cirkelsåg. Säkra rälsen på plats på toppen av stängselstolpar med galvaniserad spik och en hammare. Se till ändarna av skenorna är på mitten av staketstolpar. Skär bottenskenorna så att de passar med en cirkelsåg och spika dem på plats mellan stolparna.

3 Rulla tillräckligt nät för att nå från sista stolpen till slut inlägg med en assistent hjälper. Rikta slutet av ingrepp med kanten av stolpen och säkra den till posten med staket klammer. Häfta mesh till den övre skenan ungefär var 3 inches för att förhindra hängande medan tillfälligt lämnar botten lös, arbeta dig till nästa inlägg.

4 Dra nätet spänd, med början i toppen, och häfta det till posten var 6 inches med staket klammer. Arbetet tillbaka längs bottenskena när du når botten post, häftning nätet när du går.

5 Arbeta dig längs staketet, fästa nät längs den övre skenan, ned stolpen och tillbaka längs bottenskenan som tidigare. Trimma någon nät som sträcker sig utanför stolpen med stängsel tång när du når slutet av en rulle.

6 Skär den första rullen av stängsel även med kanten av stolpen med stängsel tång om du behöver mer än en rulle. Börja den nya rullen på samma post och placera det så åtminstone en rad av rektanglar överlappar dem som redan fäst vid stolpen.

7 Center 1-av-6-tums Reling på den övre skenan. Placera locket på järnväg så att sömmarna av styrelsen inte faller mellan skenan under det. Fäst locket kenan på plats med galvaniserad spik och en hammare. Upprepa efter behov.