Tårta idéer för en 1st födelsedag

Tårta idéer för en 1st födelsedag


Ett barns första födelsedag är en bra tid för fest för många familjer. Det ger möjlighet att komma ihåg alla de milstolpar barnet har nått i sina 12 månader i livet. Om du sätter ihop ett parti för en 1-årig födelsedag flicka, skapa en speciell kaka för att fira dagen.

Siffra

Olja och mjöl en en-formad pan. Baka en kaka i pannan, låt den svalna och vända den över på en tallrik. Om du inte har en formad pan, kan du baka en rektangulär kaka. Skära ut en en genom att avlägsna sektioner på sidorna, för att skapa formen. Täck kakan i en färgat ljus glasyr som vitt, ljusrosa eller ljusblå. Fyll en bakelse väska och tips eller plastpåse med hörnet utskuren, med en mörkare färgad glasyr. Skissera kanterna på en med den mörkare glasyr. Skriv ditt barns namn och födelsedag meddelande i mitten av en. För små kakor på sidan, för födelsedag pojke och hans vänner, dekorera cupcakes med att samordna glasyr och dra en etta på varje.

Kunglig

Om din lilla flicka är en prinsessa, bara för att du gör en kunglig tårta för att fira sin dag. Baka en sats shortbread eller sockerkakor. Kavla ut degen och utklipp kungliga former. Du kanske vill göra delar av en krona eller sidor och torn av ett slott. Baka dina cookies. Samtidigt baka en rund kaka, låt den svalna och täck den i glasyr. När dina cookies är cool, ställa dem längs sidan av kakan för att skapa en krona eller slott. Du kan även använda våffla koner för att skapa toppar i en krona eller ett slott. Gör muffins, omfattas av glasyr. Rita en krona eller slott på toppen av varje. Om ditt barn är att ha sin första co-ed parti, gör rosa muffins för små prinsessor och blå muffins för små prinsar.

djur

För söta våren och sommarfester, göra en nyckelpiga eller skalbaggar kaka. Täck sidan av en rund kaka med grön frosting. Täck toppen i röd glasyr för en nyckelpiga, eller grön eller blå för en skalbagge. Använd mjuka godis eller svart glasyr att göra prickar, ögon och veck mellan vingarna. Använd en sträng av svart lakrits för antenner. Göra mindre versioner för muffins. Du kanske vill undvika godis för barn.