Guide till Sladdlösa borrmaskiner

Guide till Sladdlösa borrmaskiner

Guide till Sladdlösa borrmaskiner

Att ha rätt verktyg för jobbet är avgörande för ett framgångsrikt sätt. Skruvdragare används av byggpersonal och gör-det-själv-entusiaster. Det finns många olika variabler att beakta när du tittar på vilken cordless drill är rätt för projektet som du vill fylla i. Skruvdragare erbjuder flexibilitet och portabilitet att utföra projekt stora som små.

Kraft

Skruvdragare finns i en mängd kraftspänningar. 12-volt är liten och är inte avsedd för att slutföra murverk uppgifter, men böterna för borrning små hål och skruvdragning. 14,4 volt är ett vanligt val för gör-det-själv-projekt eftersom det har mer makt än den 12-volt men är inte lika tung som 18-volt. 18-volt och 24 volt sladdlösa borrmaskiner är mer drivs mot den kommersiella marknaden eftersom de är anpassade för tung produktion och svåra att manipulera material.

chuck Storlek

Chucken storlek skruvdragare avser storleken på borrkronan borr kan acceptera. De två storlekar är 3/8-tum och 1/2 tum. Tillfälliga användare skulle sällan hitta ett behov av 1/2-tums skaft, så 3/8 tum borrar är det bästa valet för dem. Priset är också typiskt lägre för 3/8-tums chuck.

Vridmoment

Vridmoment beskriver mätningen av roterande kraft skruvdragare ger under användning. En god uppskattning av den sladdlösa borrens vridmoment kan bestämmas från den spännings av borren. Men olika tillverkare producerar borrar med samma spänning men varierande vridmoment.

Tillbehör

Skruvdragare finns på marknaden skiljer sig genom att erbjuda en mängd olika tillbehör. Några av de tillbehör är LED-lampor, inbyggd förvaring, magnetiska brickor och en inbyggd nivå. Dessa särskilda tillbehör kan inte göra eller bryta affären, men de kan vara en extra perk när du väljer från flera modeller.