Hur man använder segelflygplan träningsmaskiner

Hur man använder segelflygplan träningsmaskiner


Luft segelflygplan ibland jämfört med low-end cross-trainers, men det finns några viktiga skillnader. Istället för att flytta dina fötter genom en elliptisk bana, luft glidflygplan kan du svänga benen och tillbaka som pendlar, nästan som om du gick på månen. De flesta luft segelflygplan är billiga, lätta och kompakta - alla fördelar - men de kan också vara tunn och, till skillnad från de flesta cross-trainers, erbjuder mycket lite val i motståndsnivåer. När du utvecklar en basnivå av kondition, kan det hända att din segelflygplan inte erbjuda dig mycket av en utmaning längre.

Varaktighet

National Health Service rekommenderar att friska vuxna gör 30 minuters måttlig cardio, fem dagar i veckan. Du kan använda en luft segelflygplan att träffa några eller alla av detta krav.

Teknik

Montera segelflygplan, placera fötterna i pedalerna. Sväng vänster ben framåt och höger ben tillbaka. Sväng höger ben framåt som vänster ben rör sig tillbaka. Fortsätt omväxlande fram och tillbaka, svänger benen som motsatta pendlar. Med vissa segelflygplan, kan du ändra steg genom att böja knäna mer eller mindre när du svingar benen. De flesta segelflygplan har också rörliga styret som du kan driva och dra för att arbeta överkroppen, alltför.

överväganden

Måttlig intensitet aerob träning är något som höjer din puls och får dig att svettas, men lämnar du kunna föra ett samtal. Du kommer förmodligen att kunna uppnå denna nivå av ansträngning på ett segelflygplan, även om du är riktigt passar, genom att svänga benen mycket snabbt. Men du kan ha svårt att arbeta upp till en kraftig aktivitetsnivå, vilket bör göra det svårt att föra ett samtal mer än ett ord eller två åt gången.

Intensitet

De flesta luft segelflygplan är mycket enkla maskiner. Med lite kan du justera motståndet inom ett begränsat utbud av alternativ genom att vrida en ratt. Med vissa versioner kan du lägga till extra hydrauliskt motstånd. Men ditt motstånd alternativ är mycket mer begränsad med en Strider än den typiska motionscykel eller cross-trainer.

Varning

Även om segelflygplan är relativt liten, lätt och billigt och kan inte leverera en extremt kraftfull träning, bör du värma upp och kyla ner före och efter träningen. Kliva relativt långsamt under de första fem till tio minuter, vilket ger kroppen en chans att anpassa sig till träningen. Gör samma sak under de senaste fem till tio minuter av träningen som kroppen anpassar sig sakta tillbaka till ett tillstånd av vila. Tar tid att sträcka på höftböjarmuskelaturen, fyrhjulingar, hamstrings och kalvar efter uppvärmningen hjälper till att förbereda kroppen för motion och minska risken för skador.