Hur man skapar födelsedag Inbjudningar för en gym Party

Hur man skapar födelsedag Inbjudningar för en gym Party


Att kasta en födelsedagsfest för alla barn kan vara nervpåfrestande. I år planerar något annat. Få barnen rör sig med en speciell gym-tema födelsedagsfest som uppmuntrar hälsosamma mellanmål och fysisk aktivitet. Du håller den i ett lokalt gym, och vidta åtgärder för lärare, tränare samt underhållning som kretsar kring en sund livsstil. Det enda föräldrarna behöver göra är att titta på och njuta av deras barn lär sig fördelarna med att flytta mer än joysticks för senaste videospel. När åtgärder vidtas, skapar dina egna inbjudningar är bris.

Instruktioner

1 Samla information. Kontakta din lokala gym anläggning och vidta åtgärder för partiet. Detta kommer inte bara ge dig den information om datum och tid för partiet, kommer det också att ge dig några samtycke former som kan behöva fyllas i och lämnas in i av föräldrarna innan den stora dagen. Bekräfta med gym andra krav eller rekommendationer kan ha när det gäller kläder, skor eller utrustning används. Du kommer att behöva denna information för att ingå i inbjudan.

2 Leta bilder eller ritningar av några av de aktiviteter som sker under festen. Skär dem i olika former och storlekar, vilket gör att de stannar tillräckligt liten för att passa på att notera kortet. Skär den tryckta information om parti för att passa inuti noterar kortet. Den slutliga storlek ska vara något mindre än notera kortet storlek.

3 Skär bitar av scrapbook papper i udda former och storlekar. Limma pappers former på framsidan av noterar kortet på slumpmässiga platser. Låt dem torka. Limma partiet information på insidan av noterar kortet. Låt korten torka.

4 Lim ritning och cut out på framsidan av kortet i slumpmässiga platser. Lämna utrymme klart för formulering. Låt kort torka. Skriv partitema på framsidan av kortet. Ord som "Kom tumla med oss" eller "Det är dags att svänga över till min födelsedagsfest" beskriva både temat för partiet samt några av de aktiviteter.

5 Sätt in kortet i kuvertet. Var noga med att inkludera några samtyckeblanketter, tillstånd glider och allmänna pappersarbete att föräldrar kan behöva för att slutföra före dagen för partiet tillsammans med instruktioner om vad de behöver göra. Sätt kort med posten och titta på svaren rulla in.