Hur platsen en replika Polo

Hur platsen en replika Polo


Ingenting säger raffinerad, preppy, smart / vardaglig-chic riktigt gillar Ralph Lauren Polo klädkollektion, men den reflekterade ära att bära mode etikettens massproducerade slacks, skjortor och byglar kommer snart att börja blekna om någon kvistar du idrottsliga en falsk . Om du vill vara säker på att du köper den verkliga McCoy, hålla utkik efter kontrollampa tecken på repliker.

Instruktioner

1 Kontrollera stavningen på etiketten på klädesplagg som du funderar på att köpa. Eventuella fel kommer att bli en ganska säkert tecken produkten du undersöker är inte äkta. Stänk på ett objekt med en etikett som lyder "Ralph Luaren" inte kommer att vara en god investering om du bara vill synas äkta designer clobber.

2 Tänk på priset på Ralph Lauren kläder du tittar på. Om det verkar för bra för att vara sant, är det förmodligen. Ralph Lauren anser sig ett premiummärke och priser sina produkter i enlighet därmed. En helt ny Ralph Lauren Polo skjorta på försäljning för £ 20 kommer antingen att vara förfalskade eller stulna.

3 Undersök sömmar på Ralph Lauren produkt du är intresserad av och ta en titt på polospelare och häst emblem. Lös sömmar är ett tecken på dålig hantverk som inte skulle göra det genom modehuset kvalitetskontroll. När det gäller Ralph Lauren Polo spelare logo, kontrollera uppmärksamhet på detaljer och intrikat av design. Logotypen ska känna någorlunda tjock på autentiska Polo kläder. Vissa falska emblem kan känna tunn och bräcklig. Om du har ett objekt av Ralph Lauren kläder på dig som du vet är äkta, använda detta som en referenspunkt.

4 Var försiktig med aktörer som verkar lite för angelägna om att sända det faktum att deras Ralph Lauren Polo varor är 100 procent äkta. Online säljare och knallar som skryta om äktheten hos de produkter de säljer bör genast varningsklockorna ringa, särskilt om du redan har upptäckt några förebådande tecken på att skumma objekt säljs.

5 Forskning säljaren du funderar på att köpa Polo kläder från. Om du vill köpa på en Internet-auktion webbplats, kolla säljarens feedback. Om du bedriver kläder i en oberoende återförsäljare butik, använda din smartphone för att söka efter recensioner av handlaren. Undvik att göra ett köp om säljaren har ett rykte för att sälja ropy tat.