Hur till låsa upp en Treo 800W

Hur till låsa upp en Treo 800W


Palm Treo 800W är en smart telefon som är utrustad med GPS, Wi-Fi och ett QWERTY-tangentbord. Om du har köpt Treo 800W telefon via ett nätverk, då det kom låst till det nätverket. Bärare mobiltjänster gör detta för att hindra dig från att byta till ett annat företag när ditt kontrakt är klar. Detta kan dock vara besvärligt om du vill använda din smartphone i ett annat land. För att göra detta, kommer du behöver för att få den upplåst.

Instruktioner

1 Slå på din Treo 800W och slå * # 06 # i knappsatsen. Detta kommer att göra en 15-siffrig kod visas. Detta kallas IMEI (International Mobile Equipment identifiering) antal.

2 Välj en webbplats som säljer låsa kodar för Palm Treo 800W. Några som du kan överväga att använda är CellfServices, MobileUnlocked och UnlockItNow. Från och med 2010, kostar en engångskoden ca £ 16.

3 Gå till en upplåsning plats och ange IMEI-nummer. Från rullgardinsmenyn väljer Palm som "Tillverkare" och Treo 800W som "Model". Sätt i ditt kreditkort eller PayPal information och en e-postadress. Få en upplåsningskod från din e-post.

4 Stäng av Treo 800W av och ta ut SIM-kortet. Sätt i ett kort från ett annat nätverk och slår på telefonen igen. Vänta ett meddelande som begär en upplåsningskod.

5 Skriv in koden som du fått och klicka på "OK" -knappen. Vänta Treo 800W för att starta. När det kommer tillbaka på, kommer det att vara upplåst. Du kan kontrollera detta genom att kontrollera upp på skärmen. Det borde ha namnet på det nya nätverket.