Hur man gör en pappers Frankenstein Mask

Hur man gör en pappers Frankenstein Mask


Uppmuntra barnens kreativitet och lägga till det roliga för Halloween eller ett parti med en Frankenstein mask-making aktivitet. Mary Shelleys Frankenstein monster inspirerar empati och rädsla hos människor i alla åldrar. Från monster i Shelleys ursprungliga romanen till skrämmande film monster att bent utseende tecknade ritningar har Frankenstein höll generationer. Låt barnen rita sin egen Frankenstein eller skriva ut en mask för barnen att färg. Womensday.com och DisneyFamilyFun.com båda ger utskrivbara masker för barnen att göra.

Instruktioner

1 Täck arbetsytan med tidningar. Ställ ut varorna. För en grupp Frankenstein mask hantverk, ge tillräckligt med material och verktyg för alla barnen.

2 Ge barnen bilder av Frankenstein att dra av eller ge utskrifter av masker.

3 Hjälp barn som vill dra starta masken med hjälp av en utskrift mask som ett mönster. Ge tid för dem att dra en Frankenstein ansikte. Kontrollera att de gör ritningen tillräckligt bred och lång nog att bära som en mask. Håll försiktigt papperet till barnets ansikte och markera ögon i blyerts så att de kommer att vara på rätt plats för att bära som en mask.

4 att skapa en prov Frankenstein mask. Visa hur man beskriva ögonhålen i rött eller svart för att göra dem skrämmande. Visa hur man använder grå för att lägga till höjdpunkter till den svarta hår och hur man använder en tjockare lager av grönt för att skapa skuggor på monster kinder. För markör färgade masker, låta bläcket torka.

5 Stansa ett hål med hål intill ögonbrynen - en halv tum från kanten av masken på varje sida. Klipp ut ögonhålen. Skär dem stor nog så att barnet vision kommer inte att försämras.

6 Skär en 1 ½ tum slits under Frankenstein papper mask näsa att andas, eller peta ¼-tums näsa hål med en sax.

7 Klipp två 8-tums längder av band eller rattail sladd för varje mask. Knyta ett rep genom ett hål på varje sida av masken.

8 Assist barnen att sätta på maskerna och binda dem på med sladdarna. Sladden går över topparna av öronen för att hjälpa masken stanna på plats.