Idéer för Mimmi Pigg och Daisy Party

Idéer för Mimmi Pigg och Daisy Party


Fira vänskap med en trädgårdsfest tema Mimmi Pigg och Kajsa Anka parti som firar girlie duo. Förvandla ditt hem till en "Daisy" trädgård och bjuda bästa väninnor att njuta av en "bara flickor" dag av godsaker och hantverk. Detta parti kan hållas inomhus eller ut och fungerar bäst med flickor i åldern 3 till 8.

Minnie och Daisy Inbjudningar

Gör ett foto inbjudan genom att knäppa en bild av ditt barn med Mimmi Pigg och Daisy plysch leksak tecken eller framför en affisch som presenterar tecken. Skapa och beställa inbjudningar på en webbplats som Shutterfly.com eller Snapfish.com. Alternativt, om du äger ett bildredigeringsprogram som Adobe Photoshop, använda den för att göra dina egna inbjudningar. Använd formulering som spelar på temat, såsom "Oh Toodles, Look som är roterande 3. Kom och fira med Gals. Följ med oss ​​i Minnie och Daisy trädgård, 120 Montgomery St., vid 03:00 den 5 februari för en fest . "

Dekorera din "Daisy" Garden

Förvandla ditt hem till en "girly" trädgård, perfekt för Minnie och Daisy, genom att dekorera den med blommor och trädgård accenter. Placera verkliga eller silke blommor i hela huset - se till att du använder en del tusenskönor i buketter. Använd en grön duk på bordet och lägga trädgård tema accenter, till exempel en stor blomkruka för att tjäna som en servettställ. Köp en ny vattenkanna för att hålla saft. Köp flower-tema porslin där att tjäna mat och dryck. Placera små figurer eller plysch leksaker av Minnie och Daisy i hela huset för att tjäna som ytterligare dekorationer.

"Girl Power" Crafts

Inrätta ett hantverk bord så att flickor kan skapa sina egna små komprimerar och blommade barrettes liknande dem som bärs av Minnie och Daisy. Placera ett förråd av tomma andetag minttins (3 till 4 tum i diameter och 1/2 tum höga) och förpackningar av metall, kala hår barrettes på bordet. Fastställa en rad av dekorativa objekt, till exempel pompoms, siden blommor, tyg skrotar kapas för att passa toppen av minttins, falska smycken, paljetter, pärlor och knappar. Se till att du lager farkosten bord med flera flaskor hantverk lim. Tilldela en volontär för att hjälpa barn att skapa sina barrettes och komprimerar. När föremålen torkar, förpacka dem i en ganska papperspåse eller låda och skicka dem hem med barnen.

Flicka vänlig Finger Foods

Fortsätt trädgårdsfest tema genom att servera färska, lätta livsmedel inklusive te smörgåsar, frukt och bakverk. Göra olika typer av smörgåsar, inklusive jordnötssmör och gelé, ost och ägg sallad. Använd en blomma-formade cookie cutter att skära smörgåsar i en bukett av former. Åtfölja smörgåsar med frukt och veggie fack. Baka mini-muffins och scones. Köp eller göra en sats av frostat muffins. Omvandla dem till en blommig rätt genom att fylla dem med en gelé och marshmallow kronblad (skär två marshmallows i tredjedelar och ordna dem runt gumdrop ovanpå muffins).