Godparent gåvor för en katolsk dop

Godparent gåvor för en katolsk dop


Välja barns gudföräldrar är en svår uppgift, och det är inte där besluts ändar. En efterföljande val innebär att välja ett tack present till de valda faddrar. Objektet helst förmedla till paret din uppskattning för deras hängivenhet till ditt barns andliga behov.

godparent smycken

En mängd olika radband armband och halsband är ett utmärkt sätt att tacka din fadder för den inverkan som de kommer att ha på ditt barn under de kommande åren. Det finns även armband som kommer i en uppsättning av två --- en för gudmor och en för barn --- och kan anpassas med individens birthstones. Smycken med berlocker kan graveras med dop datum och namn. Pins och nyckelringar är också alternativ. Även en enkel radband är ett trevligt sätt att tacka faddrarna för deras engagemang.

Minnessaker och Figurines

Både minnessaker och figurer med dikter eller bara orden "gudmor" eller "gudfader" ingraverat på dem finns. Du kan också hitta korsningar med skriftställen på dem, liksom gudmor och gudfader minnessak plack.

inramade bilder

Många tavelramar kan graveras med information såsom ditt barns dop datum, födelsedatum och namn fadder. Det finns även tavelramar som har en del av en psalm, en rörande talesätt eller meningsfull offert redan ingraverat. Du kan också skriva en egen dikt och har det placeras någonstans på ramen.

Bönböcker och biblar

Många bönböcker och biblar har en sida engagemang där du kan skriva en sorts anteckning och viktiga detaljer såsom datum för dop. De som inte erbjuder engagemang sidor brukar ha några tomma dem för samma objekt. Har bibeln präglade med faddrarna namn och deras titlar.