Hur man bygger en Barrel Fire Pit

Hur man bygger en Barrel Fire Pit


En brand grop kan vara en avkopplande träffpunkt för en lugn kväll utomhus. Flera personer tycker att det är oerhört skönt att njuta av lugnet i natten framför en trevlig sprakande brasa med en grupp vänner eller familj. När det gäller att skapa en egen eldstaden, kan detta åstadkommas genom att helt enkelt återanvända ett gammalt skräp fat. Formen hos pipan kommer att hålla elden under kontroll.

Instruktioner

1 Skär fat till halva höjden med en bågfil. Var försiktig och skyddsglasögon.

2 gräver hål för pipan. Bestäm var du vill pipan grop för att placeras, och gräva ett hål som är 12-inches djup och 30-inches bred.

3 Häll cement i hålet. Lägg till ett belopp 1-tums tjock längst ned i gropen. Jämna ut cement för att skapa en fin jämn yta.

4 Placera fat i hålet, att skjuta något sjunka in i cement, och använda smuts du tog bort för att bilda en tät passning runt utsidan basen av cylindern.

5 Ställ blocken runt tunnan. Pour cement runt basen av cylindern utsida och börja utforma tegel runt tunnan. Arbeta dig mot överkanten av cylindern genom att applicera ytterligare ett lager av cement på toppen av föregående tegel skiktet, och kompensera varje rad från tegel nedan. Låt alla betong torka helt innan du fortsätter.

6 Placera trä inuti pipan för att starta en brand.