Musse & Mimmi Pigg Birthday Party Idéer

Musse & Mimmi Pigg Birthday Party Idéer


Musse Pigg har glädja barn och vuxna både för mer än 100 år, så det är ingen överraskning att en Musse och Mimmi Pigg tema är mycket populära för födelsedagskalas. Med en sådan bred överklagande, denna typ av parti inte vara begränsad till bara barn --- även vuxna framgångsrikt kan ha en Musse och Mimmi tema för deras födelsedagskalas.

perfekt Inbjudningar

Med en Musse och Mimmi tema, är det bästa stället att börja med idérika inbjudningar. Med enkla färgat papper och en dator, kan du enkelt skapa egna Musse och Mimmi inbjudningar. För en vuxen affär, börja med en bit rött kartong papper skärs till storleken på ett hälsningskort. Fäst en bit ljust gult kort lager som är något mindre än den röda papper för att skapa en ram. Med hjälp av datorn och någon av de fantastiska Disney typsnitt som finns på Internet för gratis, skriver upp ditt parti information och skriva ut den. Trimma sidan nedåt så att den passar inuti den gula ramen och limma den på plats. Klipp ut svarta cirklar i två olika storlekar och limma dem på plats på toppen av inbjudan i form av ikonen Musse Pigg. För ett barns parti, vika en bit svart papper papper på mitten och skär Musse Pigg-ikonen form av pappret vid vecket så att designen kommer att fördubblas. Skär en mindre Musse ikon av vitt papper, och klistra in den i inbjudan med alla detaljer parti. För att göra en Mimmi Pigg, lägga till en röd papper båge med vita prickar till formen, offset mot en av öronen.

dekorera

Även om det är möjligt att ha en Musse och Mimmi - tema part i valfri färg, är det mest dramatiska om man håller sig till de ursprungliga färgerna vitt, svart, rött och ljust gul. Gör helium ballong buketter för varje tabell som innehåller flera ballonger i varje färg. Säkra ballonger till bordet med hjälp av en liten terrakotta blomkruka vänds upp och ner. Måla blomkrukan röda och lägga till två stora gula knappar på framsidan och baksidan av potten. Dra band för ballongerna genom dräneringshålet på botten av krukan och binda dem i en stor knut. Placera krukan upp och ner i mitten av bordet för en perfekt mittpunkten. Du kan också måla krukor rött med stora vita prickar för att efterlikna Mimmi Pigg klänning. Ställ dina tabeller med gula dukar, vita tallrikar och koppar, röda servetter och svart bestick.

språkar

Mouseketeer hattar är ett säkert kort när det gäller party för en Musse och Mimmi födelsedagsfest. Om du inte kan beställa dem, kan du göra din egen genom att köpa vanliga svarta kepsar och limning öron av svart filt över tung kartong till hatten. Dessa öron kan också sys på om du föredrar. Lägg en röd och vit polka dot båge till toppen mitten av hatten för att göra en Mimmi Pigg hatt för dina kvinnliga gäster. Anpassa varje hatt genom att lägga till gästernas namn i fluffigt tyg färg. Musse Pigg tårta klubbor är en annan uppfinningsidén. Baka brownies och sedan, medan de fortfarande är varma, forma dem till bollar. Tryck på två mindre bollar på sidan av varje större boll att skapa öron, och infoga en slickepinne pinne. Förbered ett parti av godis smälter i valfri färg, och doppa brownie bollar i smält choklad. Stå den våta klubba upp genom att trycka pinnen till en bit frigolit eller oasis. Sätt pop i frysen för att hjälpa dem att bygga, och sedan slå in dem i cellofan papper när de är redo.