Hur man ställer in en 3Com Office 56k LAN Modem

Hur man ställer in en 3Com Office 56k LAN Modem


Utsläppt i 1990-talet och en utgången produkt stöder 3Com Office 56k LAN Modem Internetdelning via uppringd och inbyggd Ethernet-portar. Den Office Modem tillåter upp till fyra olika datorer att dela en enda uppringd anslutning, samt att dela filer och skrivare bland nätverksanslutna datorer. Varje dator i nätverket måste ha ett nätverkskort (NIC) installerad, och du måste ha en Ethernet-kabel för varje dator.

Instruktioner

1 Anslut ena änden av en Ethernet-kabel till en av de fyra Ethernet-portarna på Office LAN Modem. Anslut den andra änden av kabeln till Ethernet-porten på datorn.

2 Anslut ena änden av en telefonlinje till telefonporten på Office LAN Modem. Anslut den andra änden till ett telefonjack.

3 Sätt i strömkabeln i modemet. Anslut strömförsörjningen till ett vägguttag.

4 Starta datorn. Öppna din favorit webbläsare och skriv "192.168.1.1" (utan citattecken) i adressfältet. Tryck på "Enter".

5 Klicka på "Klicka här för att fortsätta" länk. Skriv in ditt önskade lösenord två gånger, och tryck på "Skicka". Skriv ner ditt lösenord och förvara den på en säker plats.

6 Skriv in en "ISP namn", den "Dial-out Prefix" (om det behövs), den "Samtal väntar Inaktivera Command" (om det behövs), din ISP telefonnummer, och användarnamn och lösenord från din Internetleverantör. Tryck på "Fortsätt."

7 Låt Office modem för att ringa in din ISP, och tryck på "Fortsätt."

8 Anslut ytterligare datorer till Office via tillgängliga Ethernet-portar.