Hur att hitta folk efter Födelse

Hur att hitta folk efter Födelse


Om du söker efter en person, att veta födelsedatum är en bra utgångspunkt. När du startar en sökning, kommer födelsedatum lättare att skilja mellan flera personer med samma namn och till och med samma mellaninitial. Födelsedatum kommer också att hjälpa dig att spåra personen befinner sig. Du kommer att kunna använda en kombination av namn och födelsedatum på sökwebbplatser att ta reda på många detaljer om personen.

Instruktioner

1 Hitta personens födelsedatum, om du inte vet det redan. Ett sätt att göra detta är att kontrollera förarnas registreringsposter, som listar födelsedatum. Du måste veta vilket skick de är registrerade i. En del av dessa poster är inte öppna för allmänheten.

2 Gör en Google-sökning på Internet. Sätt namnet på den person i citat och satte födelsedatum i citat som väl, för att säkerställa den mest korrekta resultat. Du kanske inte hitta den person med denna första sökning. Leta efter webbplatser som är inriktade särskilt mot födelsedatum sökningar och webbplatser som Pipl.com som ger dig en lista över möjliga träffar med din person.

3 Begränsa din lista genom att försöka hitta ett register över personens namn och födelsedatum listas tillsammans. Kolla Facebook för vem som helst med samma namn som den person du söker. Många människor lista sina födelsedagar på sin profilsida. Om du är medlem i Facebook, kommer din sökning omfattar alla på Facebook. Detta beror på att medlemmarna har möjlighet att utelämna sig från en offentlig Google-sökning. Det finns en Facebook-grupp som ägnas åt människor som delar födelsedagar, som också är värt att kontrollera. Andra sociala platser, såsom Linked In, också tillåta offentliga sökningar.

4 Om personen du letar efter är avliden, kontrollera Social Security Death Index; Det är gratis att söka på webbplatser som Rootsweb.com. Du måste känna till namnet på den person, och har en grov uppskattning av deras dödsdatum. Detta kommer att dra upp en sida med resultat som du sedan kan kontrollera för födelsedatum.