Hur man använder en paraffin maskin

Hur man använder en paraffin maskin


Det finns flera at-home rättsmedel för alla typer av milda hälsoproblem från huvudvärk till muskelvärk och stelhet i lederna. Paraffin kan användas för att behandla stelhet, lindra smärta och lossa hand- och fotleder innan träning. Du kan använda paraffinvax hemma i en maskin som värmer vaxet i en grund brunn. Även om det finns flera typer av paraffin maskiner, det finns grundläggande instruktioner för hur man använder en.

Instruktioner

1 Ställ in paraffin maskinen på en plan, stadig yta nära ett vägguttag.

2 Sätt osmälta paraffin i maskinen och, om det kommer med en plast grill, placera den på toppen. Var noga med att placera den utsedda mängd vax i maskinen, enligt anvisningarna i bruksanvisningen som medföljde den. Placera locket på toppen.

3 Koppla in maskinen och låt sitta så länge som instruktionerna säger. Paraffinet är redo när det är helt smält.

4 Lägg paraffin som behövs för maskinen. Det kommer att vara en indikator på maskinen för att berätta hur mycket att tillägga och där gränsen är. Var noga med att inte överfylla maskinen.

1 Tvätta och torka det område av kroppen du vill bli behandlad. Behandla små områden som en fot, armbåge eller hand. Var noga med att ta bort alla smycken från det området av kroppen.

2 Testa vaxet med fingertoppen för att se till att det är rätt temperatur. Om inte, justera temperaturen.

3 Doppa den valda kroppsdelen i paraffin. Upprepa tre till tio gånger.

4 Täck kroppsdelen med en plastfilm som kom med maskinen. Placera en isolerad mitt på området för att behålla värmen av vaxet.

5 Låt vaxet sitta på vald kroppsdel ​​för 10 till 15 minuter.

6 Ta bort den isolerade mitt från den behandlade kroppsdelen. Kassera den använda vax och liner.

7 Fyll paraffin maskinen vid behov med hjälp av steg 4 i avsnitt 1.