Hur man arbetar med Hickory Wood

Hur man arbetar med Hickory Wood


Hickory är bland de mest populära skogen för att grilla. Ingenting är som det för att ge en aromatisk, rökig smak i livsmedel tillagas över hickory bränder. Hickory chips är lätta att hitta och lätt att använda. Helt enkelt blöta dem i vatten i en timme, strö dem över toppen varm kol och lock. Men ännu bättre är matlagning på en all-trä brand, speciellt hickory. Såvitt teknik går, det är ganska mycket samma som matlagning med kol, även trä brinner varmare och du förmodligen kommer att behöva mindre av det.

Instruktioner

1 Om du inte kan hitta en lokal källa för hickory, specialbutiker mat såsom Sur la Table sälja hickory plankor. Men det finns många trä företag som säljer bitar av hickory till mycket billigare priser via postorder.

2 Stack träbitar i en pyramid och ljus, antingen med tändvätska eller genom klumpning tidningen under. Alternativt kan du använda en skorsten starter.

3 Låt träet bränna tills den glödande röd, ungefär 20 minuter.

4 Täck grillen och stäng ventilerna. Vänta en minut för lågorna att dö ner. Scatter trä kol, och laga mat med grillen täckas för att intensifiera den rökiga smaken.